Minule som prvýkrát bola nakupovať s mojím priateľom. Napodiv ho to bavilo Tak som mu povedala, chcem si kúpiť nejakú košeľu, vyber tú ktorá sa ti najviac páči a ja si ju kúpim. Prešli sme asi 10 obchodov v nákupnom centre a nakoniec sa rozhodol pre j
ja chodievam s priatelkou niekedy, a vzdy to je ine neda si odomna poradit, lebo vravi ze nemam vkus ( -.- ), ale mam "podakovanie" za nosenie tasiek a strpenia formou vyzliekania v prezliekacej kabinke niekedy ani to nechce, lebo ma zlu naladu, vtedy ma to nebavi..
Chodime spolu nakupovat, povedala by som ze ho to celkom bavi a vie mi dobre poradit Ale uz som si zvykla chodit aj sama len mi vadi, ze mi nema kto poradit ked tak
@delica a fakt!
len si to neviem predstaviť, čo by to obnášalo
(i keď by to mohla byť trebárs bežná módna súťaž, ale vždy by si musela kúpiť oblečenie na súperku
@mielikki niečo také, akurát by sa vybrali naozajstní nepriatelia zo života a navzájom by si nakupovali oblečenie... celú svoju nenávisť by do toho vložili a nakoniec by si to teda vzájomne obliekli a zabávali sa na sebe - koniec koncov, by ich možno spravilo priatelmi (alebo aj nie).
(a potom by v tom oblečení niekam museli ísť napr. ale neviem, treba to celé prehodnotiť)
ja uz cely zivot hladam chlapa s ktorym mozem ist na nakupy a nakupit mu podla mojho uvazenia co sa mi paci. lebo ma hrozne bavi muzska moda ale este som nenasla fnuk
@mielikki tak oprava... ty marha jedna s wraithom na avatare, od dnes si mojou nepriateľkou a kúpim ti škaredé veci v paletových farbách!
(lepšie trocha?)
Chodím sama a potom pyskuje, že samé veci bez výstrihu som si kúpila A niektoré veci sa mu nepáčia (najmä tie bez výstrihu a tie čo mi skrývajú prsia, prípadne ešte tie, pod ktoré sa ľahko nedostane rukou .
Ale topánky s ním rada vyberám, tam mi vie poradiť, kedže nie som veľmi topánkovo založená. A myslím, že kebyže mu ja radím niečo, tak si to i tak nekúpi, ja by som bola pre biele košele a nejaké svetríky s V-čkovým výstrihom, ale pokiaľ to nie je čierne, tak o tom nemám ani rozprávať
keď vyberáme veci pre mňa, je to úplne super a ideálne. najlepšie mi poradí. ale pohroma je, keď hľadáme na neho, nič sa mu na seba nepáči a je zo mňa nervózny, lebo ho nahováram na také čo nechce. to sa vtedy vždy pohádame na tom
Bola som s mojím fuckbuddym keď ma požiadal či by som mu vedela pomôcť a páčilo sa mi ako poslušne kupoval všetko čo som mu povedala nech kúpi
S bývalým som bola nakupovať tiež párkrát ale to bolo strašné. ten chlapec vôbec nevedel poradiť, povedať čo vyzerá zle/čo dobre, nechápal módnym trendom, proste celé zle, to som rovno mohla ísť nakupovať sama a bola by som na tom rovnako....
a hej..a keď chcel ísť nakupovať na seba tak išiel s jeho MATKOU. a potom chodil v károvaných košeliach jak posledný kok : disappointed: bože s jakým retardom som to chodila ... nikdy viac
Môj chlap je na nákupy nepoužíteľný Najlepšie si asi nakúpim sama, ale to býva väčšinou, že sa idem len náhodou prejsť a niečo mi padne do oka, keď si chcem cielene niečo kúpiť nikdy nič nenájdem, no mám výhodu, že robím v obchodnom centre a mám možnosť kedykoľvek si vybehnúť a popozerať čo je nové
rada chodím nakupovať so sestrou, proste ja sa neviem sústrediť pri nakupovaní s priateľom, alebo mi vyberá spodné prádlo alebo si radšej pozerá niečo pre seba radšej
takže to robíme tak, že prídeme do obch.centra a rozdelíme sa
nechodim nakupovat do obchodov nato mam internet a snowboard-online,bridge9store.com semtam skočim do skateshopu aj to tak 2x za rok..a vtedy s kamosom predcalen len s nimi riešim trucky,ložiska..
nenavidim nakupovanie a tak isto aj moj frajer. vzdy ked nieco potrebujeme tak smutne na seba pozrieme ze " potrebujem rifleee, nieee" a ideme rychlo do obchodu iba za tymto ucelom, nech je to za nami co najskor... nedokazala by som sa prechadzat po nakupnom centre a pozerat len tak veci a hrabat sa tam aaaach len z tej predstavy je mi zle
ja nie som nejaká nakupná maniačka, mám rada nové veci ale nerada nakupujem
ale k veci, chodievam rada s najlepším kamaratom. on sa dosť vyzná a vie posudiť čo sa mi hodí viem že ked on povie že je to dobré tak je to ozaj dobré
ja s ním stále chodím pozerať topánky (pre neho), fakt sme tým za uplynulých šesť rokov zabili veľa času
skoro nikdy nič nenájdeme, lebo má veľké nohy a špecifické požiadavky... a vlastne aj s nohavicami a tričkami má problém, ale rada s ním kupujem svetre - v pánskom oddelení majú vždy super veci ^^
a nechám si od neho poradiť hlavne ohľadom topánok a šiat, aj super gate mi vyberá
poradiť nemam problem ked si chce niekto niečo kupiť, teda na mužov radšej nič neradím ja sa obliekam strašne ale treba vyberať rychlo, moja trpezlivosť pri nakupovaní je velmi obmedzená , ale v poslednom case oblecenie a taketo veci nakupujem len cez online obchody.... Jedine jedlo chodim kupovat normalne
ale tak keby mám priatelku a chce chodit po obchodoch a obliekať ma teda čo sa jej páči tak neodmietnem , vsak aj tak nemam zatial volaký moj štýl takze nevidim problem
bola som uz zopar krat s nim kupovat veci, necha si poradit, co je fajn uz sme prehadzali aj jeho satnik doma ( jeho napad ) a vyhodil nejake veci, ci posunul ,,na doma"
Takze ma nieco nove vdaka mojej posudkovej pomoci
No ale on so mnou nebol nakupovat este, lebo nemam prachy na handry :/ dlho som nebola ani sama kupovat nieco na oblecenie.........
ale veru neviem ci by som si nechala poradit, kedze nemam pocit, ze ma az tak vkus on vie jedine povedat, ci sa mu to paci alebo nepaci
ja zas nechápem jednu vec, ked si sám sebe kupujem oblečenie, tak mi vždy sedí horšie ako ked mi niečo kúpi na vianoce sestra, ktorá ma celý rok nevidí, lebo nežije v SR
moja priateľka veľmi nechcela aby som s ňou chodil nakupovať vraj na to má kamošky a ja mám už len pochváliť
ale vôbec by som s tým nemal problém, ja celkom rád nakupujem a ešte keď by som to mohol rovno vidieť na nej a pochváliť, ako jej to sluší, tak to je naj inak radiť som jej ani nemusel, mala vždy dobrý vkus
Sranda, mám pocit, že môj priateľ má nakupovanie radšej než ja doslova ma nútil na skúšanie si vecí. Takže, toť jeho postoj.Môj je, že milujem online obchody, a ak by sa dalo, z internetu si objednávam aj tampóny
no teda neviem či je to lepšie ako s naj kamoškou môj chlap mi na všetko tvrdí že mi to svedčí a že je to strašne super takže vždy je aj tak rozhodovanie na mne samotnej
Keď som bola tak, že mi išiel niečo kúpiť ON, tak to dopadlo vždy takto:
-Povedz mi, ktorá sa ti páči najviac!
- Mne je to jedno, proste si vyber, ja som ti povedal, že ti to kúpim, nie vyberiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
stacilo mi na cely zivot
(ale inak Nákup s nepriateľom znie ako názov nejakého filmu
len si to neviem predstaviť, čo by to obnášalo
(i keď by to mohla byť trebárs bežná módna súťaž, ale vždy by si musela kúpiť oblečenie na súperku
(a potom by v tom oblečení niekam museli ísť napr. ale neviem, treba to celé prehodnotiť)
ja rad chodim s babami nakupovat ..
(len by som si najprv musela zohnať nepriateľa
híí, môžeme byť nepriateľky!
(lepšie trocha?)
Ale topánky s ním rada vyberám, tam mi vie poradiť, kedže nie som veľmi topánkovo založená. A myslím, že kebyže mu ja radím niečo, tak si to i tak nekúpi, ja by som bola pre biele košele a nejaké svetríky s V-čkovým výstrihom, ale pokiaľ to nie je čierne, tak o tom nemám ani rozprávať
Ale inak lepšie, i keď ešte na tom treba zapracovať
a tak ja neviem byť vyslovene nepriateľská :/
ale myslím, že tá reality show by mohla mať úspech...ja by som to teda pozerala asi
Proste toto:
S bývalým som bola nakupovať tiež párkrát ale to bolo strašné. ten chlapec vôbec nevedel poradiť, povedať čo vyzerá zle/čo dobre, nechápal módnym trendom, proste celé zle, to som rovno mohla ísť nakupovať sama a bola by som na tom rovnako....
takže to robíme tak, že prídeme do obch.centra a rozdelíme sa
Asi ako @27 ale s tym rozdielom, ze sa nepohadame ale nadavam, ze na to, aby som nieco na seba nasiel, musim ist na koniec republiky alebo do prahy
A tiež to neviem, ale úroveň: nevraživosť zvládam, takže by to mohlo byť akceptovateľné
Aj ja by som to pozerala, mali by sme predať námet nejakej telke.
ale k veci, chodievam rada s najlepším kamaratom. on sa dosť vyzná a vie posudiť čo sa mi hodí viem že ked on povie že je to dobré tak je to ozaj dobré
skoro nikdy nič nenájdeme, lebo má veľké nohy a špecifické požiadavky... a vlastne aj s nohavicami a tričkami má problém, ale rada s ním kupujem svetre - v pánskom oddelení majú vždy super veci ^^
a nechám si od neho poradiť hlavne ohľadom topánok a šiat, aj super gate mi vyberá
@soltyky co ta nikdy nevidel holu?
ale tak keby mám priatelku a chce chodit po obchodoch a obliekať ma teda čo sa jej páči tak neodmietnem , vsak aj tak nemam zatial volaký moj štýl takze nevidim problem
Takze ma nieco nove vdaka mojej posudkovej pomoci
No ale on so mnou nebol nakupovat este, lebo nemam prachy na handry :/ dlho som nebola ani sama kupovat nieco na oblecenie.........
ale veru neviem ci by som si nechala poradit, kedze nemam pocit, ze ma az tak vkus on vie jedine povedat, ci sa mu to paci alebo nepaci
to asi nikdy nepochopím
ale vôbec by som s tým nemal problém, ja celkom rád nakupujem a ešte keď by som to mohol rovno vidieť na nej a pochváliť, ako jej to sluší, tak to je naj inak radiť som jej ani nemusel, mala vždy dobrý vkus
-Povedz mi, ktorá sa ti páči najviac!
- Mne je to jedno, proste si vyber, ja som ti povedal, že ti to kúpim, nie vyberiem