Čaute .. Chcela by som sa opýtať, či máte nejaké skúsenosti s nakupovaním v Poľsku.. Chceli sme ísť s rodinou do Poľska nakúpiť oblečenie ale nevieme kam, pretože kým sme bývali v Leviciach, tak sme chodili do Maďarska.. Viete poradiť nejaké miesto na t
@3mm wtf? a ked cestuje do polska tak sa to nevyrovna? a nehovor mi ze aj na slovensku sa nedaju kupit lacne veci. drviva vacsina z veci na trhovisku je rovnako kvalitna ako v supermarketoch a omnoho lacnejsia
My chodievame do parndorfu. Tam sú akcie stále i keď niekedy menšie a niekedy zase až šialene nízke ceny.Treba si vybrať správny čas a určite tam nakúpiš.
Tak, asi preto sa pýtam na polsko, že vieden mam daleko nie? parndorf ? tam som chodila.. už tam nemaju nič dobré.. nakupuje sa najlepšie v madarsku, lenže aj to mam už hodne daleko.. byvam na liptove takže jedine polsko najblizsie.. ale tak nič, keď vravite že sa mi neoplati polsko tak teda pojdem do anglicka.. dik za info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tam je toľko značkových obchodov, že sa ti z toho až zahmlí pred očami.
Ale ja som v Poľsku už pekne dlho nebol a aj tých párkrát, čo áno pri hraniciach.
V tescu yb ma tiež vyšiel oblek 50 avšak nesedela mi žiadna veľkosť, to isté čínsky a v iných obchodoch ako ozeba stál 200 a na to veru nemám.