Ahojte, kde sa dajú prosím kúpiť skate alebo značkové nálepky, niekde na česko-slovenskom e-shope alebo niekde v kamennej predajni? Normálne na dobierku alebo na pošte že by to prišlo. Dík dopredu za rady .
@feklus hah zahraničný e-shop šak to ma víde drahšie jak nákup určite a na slovensko neposielaju si myslím, a myslela som napr vans, dc, billabong, nike, horsefeathers atď atď
ja mám polepený celý noťas je to výhodné napr. pri krádeži, pretože také ntbky sú ľahko identifikovateľné a po druhé, ťažšie sa predávajú, takže je to viacmenej taká prevencia ale nálepky som si nekupoval... normálne som ich dostal už k nejakému tovaru zadarmo, napr. k lístkom na topfest, k motoprilbe alebo som ich jednoducho našiel v čokoláde
Ostatným: ja viem omrzí ma to, ale určite nebudem používať ho 100 rokov a ja si neviem robiť nálepky sama, a nemám k ich ku žiadnemu nákupu ako dostať, takže tak.
@feklus díky! no ja práve chcem také malé, lebo si to chcem nalepiť tam, kde bežne býva nalepený windows (ja si len tak trochu neviem predstaviť, že dám 9kč za nálepku a za poštovné na slovensko zaplatím 130 )
@tangerina tak ked to moc chces neni co riesit ale, tiez som cez gugla nasiel v nejakych forach ze nejake linux festy byvaju tam je toho vraj kopa a mozno keby napises na pcforum.sk tak by to niektory mali a mohli by ti poslat postou resp ak by byvali v meste kde ty tak aj zruky doruky pcforum.sk je ta magicka stranka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ostatným: ja viem omrzí ma to, ale určite nebudem používať ho 100 rokov a ja si neviem robiť nálepky sama, a nemám k ich ku žiadnemu nákupu ako dostať, takže tak.
prípadne ešte popozerám to fórum!
vďaka :-S