- neviete mi pomôcť? chcela by som sama urobit nálepku na ntb.čítala som,že sa dá kúpiť nejká čistá ,,nálepka" a z nej sa len vystrihne formát a na neho sa nejakým záhadným spôsobom prilepuje vytlacený obrázok,alebo koláž obrázkov,proste sa tam niečo pril
@luckvet .. prepac ...no u nás v RK je jedna firma čo to robí, teda celkovo tlaačí a tak ... ťažko povedať... tu ti asi veľa ľudí nepomoze, pretože neviem kolko % ludi je z kosic alebo okolia .. kedze vravis ze cez net je to drahe ..
a samovýroba no neviem... popýtam sa kamaráta, on si sám tlačil nápelky myslím ..
@frez ona nemyslela na monitor, keby nieco .. A nahodou to moze za istych okolnosti vyzerat vcelku vkusne, hoci je to inak uplna zbytocnost. Ale ked to chce mat, tak prosim!
A k teme - hej, v takych tych obchodoch s fotkami na hrnceky, odznaky a pod. to urcite robia. Mozno by si sa mohla popozerat i po internete, nie?
@luckvet v kazdom lepsom papiernictve kupis lepiacu etiketu bud matnu, lesklu, priesvitnu - a je len na tebe co si tam vytlacis- odporucam tlacit na tie leskle s laserovou tlaciarnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
SKORO kazdy a pouzivas ho kazdy den minimalne 8 hodin?
a samovýroba no neviem... popýtam sa kamaráta, on si sám tlačil nápelky myslím ..
A k teme - hej, v takych tych obchodoch s fotkami na hrnceky, odznaky a pod. to urcite robia. Mozno by si sa mohla popozerat i po internete, nie?
» www.nalepka.eu/...
alebo posli daky navrh sem
» www.lacnenalepky.sk/...