Chalani, teraz úprimne prosím. Prečo všade tvrdíte, že sa vám páčia prirodzené baby, keď keby ste si mali vybrať, vždy si vyberiete tú namachlenú, vypätkovanú, vymaľovanú babu a po tej prirodzenej ani nešteknete.... Toto by ma zaujímalo Díky
nie každej pasuje keď je nenamaľovaná.. záleží od baby. (ale vlastne trochu aj od toho chalana lebo jednému sa môže lúbiť viac tá nenamaľovaná a druhému zas tá namaľovaná..tak.)
@12maria12 Ja mám otázku. Prečo vy ženy tvrdíte, že máte rady pozornosť, tolerantnosť, milosť, komunikatívnosť a inteligenciu u mužov, keď pravý opak je pravdou a chodíte s vulgárnymi trápnymi idiotmi, ktorí si myslia o sebe že akí sú skvelí alfa samci?
kristova noha... samozrejme že striedmo nalíčené... dobre aj nenalíčené ale pochybujem že keby sú dve verzie mňa, tá ktorá si na seba enda ani kapku make-upu a tá kt. rano chytro hodí linku a make-up tak pochybujem žeby ta prva mala vobec nejaky uspech...
@firestorm ja s takými nechodím a baby v mojom okolí takí hulváti akých opisuješ našťastie nepriťahujú, ale poznám také 3-4 baby ktoré sa predbiehajú o to ktorá toho hulváta bude mať....
(Dobre, toto bolo dnešné motto, keďže som bola lenivá so sebou ráno niečo spraviť)
Ale inak poviem len to, čo bolo spomenuté vyššie. Je smiešne generalizovať a nevidieť žiadne medzistupne medzi čírou prirodzenosťou a totálnym zmachlením.
mne osobne nevadi ked je zena nalicena aj vela alebo vobec ani mi neprekaza ked ma sem tam volake "akne" no co je to prirodzene, s tym neni zena vobec skaredsia....
to licenie je hlavne pre to aby sa pacili sebe dievcata ked sa pozru do zrkadla niekolko "pupacikou" ktore su aj tak len docasne skoro nikomu nevadi....
tak som si teraz spomenula na jednu babu v BB, LV kabelka (z kabelky trčí hlava yorkshirovi) peroxidová blondína, zmalovaná jak ku*va, vonku mínus 10°C a baba má holé kríže, asi 20 cm podpätky. strašne sa jej šmýka, nohy jej utekajú v tých ihličkách od seba, vyzerá ako novorodené teľa.. konečne sa dostane k autu, nejaké veľké drahé nablýskané hebedo (určite je jej ), naštartuje, pohne sa a jebne si to cez najväčšiu jamu a odrapí blatník = TAK TAKÉTO ASI RADI NEMAJÚ či?
Mne sa pacia zeny, pri ktorych predpokladam (nie vzdy to viem objektivne posudit), ze extremne namalovane nie su, alebo nie su namalovane vobec. Rozhodne sa mi nepacia zeny, ktore su az nechutne namalovane.
Minule niekde ukazovali chlapom obrázky žien a často označovali ženy za pekné a "nenamaľované" tie, ktoré vlastne boli namaľované, ale mali len tzv. naked make-up.
Takže páni si vlastne často myslia, že sa im páčia nenamaľované ženy, ale často make-up majú, len nie sú zmachlené ako nejaké štetky ale prirodzene a nevtieravo.
..samozrejme, česť výnimkám...určite existujú takí, ktorým sa páčili naozaj nenamaľované a aj takí ktorým sa páčili tie zmachlené
take, co nenosia kazdy den vrstvu na sebe, lebo vacsinou maju nahovno plet a z toho sa im este zhorsuje, ked nedycha. Ale nejake zvyrazneni oci a tak je este ok, proste to co nedusi plet
a paradox, ze toto hovoria len chalpi, co nikdy makeup nepouzili. ja mam hnusny ksicht aj ked mesiac nevyjdem medzi ludi (aj take bolo ked som mala 13) a to som na sebe nemala ziadny makeup. podstivo sa odmalovavam a cistim si plet antibakterialnym mydlom a aj tak ich stale mam. aj ked nenosim makeup, tak tie vyrazky mam.
"vždy si vyberiete tú namachlenú, vypätkovanú, vymaľovanú babu "..a mam dost...mne sa praveze nepacia taketo dievcata, ale pravdou je, ze keby sa niektore nenamalovali (ale neprehanali to), tak by vyzerali hrozostrasne...ale ja uprednostnujem fakt prirodzene pekne, cize take, pri ktorych mam erekciu, aj ked ich vidim nenamalovane, ale takych je bohuzial strasne maaaaalo
@bress keď si kúpi make-up za 2,5€ z DMky,ktorý je určený práve pre ženy,ktoré nemajú výraznejšie problémy s pokožkou a chcú sa len zjednotiť,aby nemali fľakatú pokožku.
dobrý make-up má veľa,veľa dobrých účinkov,hlavne keď vie ako ho nanášať .
k druhej strane veci,verím tomu,že by si sa ani nepozrel na dievča ktoré má viac problémovú pokožku a ak by si sa na ňu pozrel tak s odporom . ono ten make-up neni len na to aby si vyzeral pekne ale aby si sa aj po psychickej stránke cítil pekne,preto neviem,prečo vy muži takéto ženy,ktoré sa maľujú odsudzujete.
ja osobne sa oveľa lepšie cítim namaľovaná,už len po tej psychickej stránke
a @hoperpohroma negrcaj,podľa mňa to máš už oveľa lepšie ako na tej fotke,čo máš bez make-upu v albume.
@52@bress chcela som napísať,že keď si taký lacný make-up kúpi,je jasné,že bude mať s pokožkou ešte viac problémov,ale rozmýšlala som vopred,tak som to zabudla
@ladypetushqa ja hovorim o tom, ze treba riesit pricinu (po puberte je vzdy nejaka pricina ) a to, ked na cely den sa nanasa vrstva, potom plet nedycha, tak o tom ma nikto nepresvedci, ze to je dobre
@bress to by ma zaujimalo, ako mam riesit pricinu, ked mi blbosti od koznej nepomozu, na alergologii mi zistili, ze nemam na nic alergiu a imunolog mi bral krv a nic mi v nej nenasiel
Každý chlap ti bude tvrdiť, že má rád prirodzenú krásu, ale za tou umelou, silikónovou a vysolárkovanou sa aj tak obzrie. Samozrejme, záleží od miery umelosti - ak je to už moc, tak sa to aj jemu hnusí, ak je to ešte v štádiu "veľké kozy, veľká huba", tak mu bude slina padať...
Ale inak chlapi sú naozaj takí, že nevedia rozoznať, keď baba na seba jemný make-up má alebo nie.
@7 zas neobvinuj ty vsetky zeny lebo podla tvojich reakcii co mas zeny tvoje komunikatovno vtipne vlastnosti nevidia asi tak ako si ty myslis a byt zenou budem radsej lesba ako ta pocuvat 5 minut
@hoperpohroma Ľudia bez akné ti budú dávať vždy zaručené rady ako ho vyliečiť, aj keď najhoriš, čo zažili bola tak jedna vyrážka za dva mesiace.
Ja som mala niečo podobné ako ty do 16 rokov. Nič nepomáhalo. Kožná nie (ešte teraz cítim pach zinerytu , žiadna Bioderma či iná lekárenská kozmetika, zmena stravy, kozmetička... až vek a antikoncepcia. Teraz mam skoro 20 a vďakabohu, je to preč a akosi samo, bez pričinenia (okrem tabletiek). Tak ti to píšem iba preto, aby som ťa potešila, že možno to zmizne ešte vekom, sama uvidíš... len sa tým netráp, to je to najhoršie.
Pretože také baby majú velmi vysoké sebavedomie a vedia, ako si toho chalana získať. Tiež som si to všímala na jednom mojom kamarátovi a nejakej babe. A naozaj, nehádž každého do toho jednoho vreva, nie každý je taký.
That's not true. Ja takých chalanov nenávidím z celej duše a vždy som sa im vyhýbala. Ja mám rada normálnych chalanov, ktorí nemusia byť múdry ako Šalamúnové spodky, no zase nie sú najsprpstejší na svete. Nemusia byť ani nijakí krasavci, no len aby zase nevyzerali nejako príšerne. To je len vec vkusu.
A myslím, že takí idioti majú tiež vysoké sebavedomie, takže platí to isté čo vyššie.
kazda zena je krajsıa ked je dobre nalıcena, este som nevıdela taku ktora nıe je... ale zase chlapı sı castokrat myslıa o nıektorych zenach ze su nenalıcene a bolı ... mne tıez parkrat nıekto povedal ze som taka pekna ked som nenalıcena a prıtom som bola
@nationalgeographic je fajn keď sa o seba dievča stará a aj líčenie sa počíta. A keď sa ti páčia len nenalíčené, tak si všímaš len tie prirodzene najkrajšie a to je dosť povrchné.
dakto to tu uz pisal. muzi nevidia linku, maskaru a farbu na licach. oni dokonca nevidia ani veci ako make-up (foundation) a spol. vidia len tiene a la martinka z turca a to uz je fakt zmachlenie.
cize co takto prestat trepat chujoviny a snazit sa byt zaujimava, pohnut ritou a zistit si na nete ako co najlepsie a najjemnejsie zvyraznis to co je na tebe pekne a ako zakryjes nedostatky? hm?
a mozem ti zodpovedne povedat ze nevidia ani opatky.
kazdemu, muzom aj zenam, imponuju vysoki ludia lebo v nich vzbudzuju pocit dovery. nepamatam sa uz presne preco ale ma to daco spolocne s psychologiu a antropologiu.
Nalíčená, v legínach s leopardím vzorom, čierne tielko, holé bruško, dlhá strieborná retiazka s veľkým príveskom v tvare motýlika vo výstrihu a platformy zladené s objemnou kabelkou.
@12maria12 zena by mala dbat o svoj vzhlad. nepacia sa mi tie extremne vymachlene zeny ktore maju na tvari pomaly centimetrovu omietku ale tiez sa mi nepaci zena ktora za kazdu cenu chce byt prirodzena ale az do takej miery ze zanedbava svoj vzhlad. z toho vyplyva ze u mna vitazi zlata stredna cesta kde zena ma decentny jemny make-up ci ako tomu hovorite. ale vsetko s mierou!
@12maria12 ja si myslim ze zvyraznit si mihalnice, a dat nejake uplne zakladne licenie nezabere teda viac ako nejake 2-3minuty. ale tak nikto vas nenuti ani tolko casu zabrat tym, len potom sa nedivte spravaniu chalanov. kazdy sa radsej pozrie na upravenu ako na nejaku zanedbanu
mne sa nenamaľované ženy páčia, len pokial sú prirodzene fakt nádherné ...ale teraz rozmýšľam že vlastne aj tie sa mi viac páčia keď sú namaľované (vkusne samozrejme) -...
je rozdiel byť prirodzená a je rozdiel nestarať sa o seba... aj prirodzene vyzerajúca žena sa musí príkladne o seba starať... a to zahŕňa aj určitú starosť o pleť -- aj nahé líčenie je líčenie... a okrem toho, VZDY sa budú viac páčiť pekne namaľované ženy ako nenamaľované... chlapi tvrdia, že sa im nepáčia VYMACHLENÉ a to je maximálny rozdiel... také sa nepáčia asi nikomu
@12maria12 to minimum ako spirala nezaberie skoro ziadny cas a hned zena vyzera upravenejsie a ma vyraznejsie oci a komplet make up aj s namalovanymi ocami zaberie nanajvys tak 15 minut...podla mna zeny, ktorym ako si pisala sa nechce kazdy den namalovat a nie su schopne obetovat ani 2 minuty kvoli spirale, su celkom lenive, neviem ako to povedat slusne, ale myslim, ze tu sa uz jedna o zanedbanost
a dalej si myslim, ze zena sa v prvom rade lici pre seba, lebo ju to bavi a nie kvoli muzom
Ja si myslím,že je to individuálne.Sú chlapi,ktorím sa páčia zmachlené baby,ale sú aj chlapi,ktorím sa páčia nenamalované/jemne nalíčené baby..
Ale ak chce chlap babu na vzťah nemal by určite pozerať len na to,ako je namalovaná,upravená,mala by tam zavážiť aj povaha a to či si rozumejú..Samozrejme každá žena by sa,ale mala o seba starať.
To ako sa baba líči,je zakorenené v jej povahe podľa mňa..ak chápete ako to myslím ..
Ale ak je baba pekná od prírody a má peknú pleť je blbosť aby na seba kydala tony make-upu,aj tak to niektoré robia a potom sa čudujú prečo majú zničenú pleť Vďaka bohu,že make-up si dávať nemusím,maximálne púder na zjednotenie pleti,aby nebola fľakatá..
@joplinka a @estrella5 asi najlepšie názory, ktoré som tu čítala (aj keď som to nečítala celé)
@firestorm to s tými chlapmi nie je tak celkom pravda
@momoglamorous toto je asi téma, v ktorej sa (výnimočne) zhodneme. Mňa neprestáva fascinovať rozdeľovanie na "nenamaľované" a "zmachlené"....z tejto obmedzenosti mi je na vracanie. Koľkýkrát sa to tu už rozoberá?
K téme:
Ja by som to rozdelila na:
- nenalíčená
- "nahý" make up/jemne nalíčená (korektor/podklad, ceruzka/linka, špirála, možno lesk)
- nalíčená (podklad, jemné tiene, ceruzka/linka, špirála, prípadne líčka a jemný rúž)
- večerne nalíčená (podklad, výraznejšie tiene/dymové líčenie ALEBO výraznejší rúž, ceruzka/linka, špirála, prípadne líčka)
- zmachlená (kilo make-upu, "líčka" ako keby ju niekto prefackal, veľa tieňov pomaly až po obočie, veľa rúžu - ako bonus absolútne nevkusné a do očí bijúce farby, najlepšie fialová kontúrka na perách a bledoružový rúž, tri kilá špirály a zlepené mihalnice, prípadne nalepené)
Ale celkovo - táto téma sa tu rieši už tristošesťdesiatytisícikrát a asi hlavne baby, ktoré sa nevedia/nechcú líčiť založia takéto témy s tým, že delia baby len na zmachlené a nenamaľované. Každá rozumná baba vie, že ceruzka a špirála a korektor nikomu neublíži, môže jedine pomôcť. Tak si to @12maria12 nacvič a nauč sa to rozoznávať Zaberie to ani nie 2 minúty a budú sa aj za tebou chlapci viac otáčať
@firestorm nepísal si pôvodne o výzore, kopírujem:
"Ja mám otázku. Prečo vy ženy tvrdíte, že máte rady pozornosť, tolerantnosť, milosť, komunikatívnosť a inteligenciu u mužov, keď pravý opak je pravdou a chodíte s vulgárnymi trápnymi idiotmi, ktorí si myslia o sebe že akí sú skvelí alfa samci?"
No, nehovorím, že môj muž, alebo moji bývalí nenadávali, ale nemyslím si, že boli vyslovene vulgárni a nemyslím si že boli trápni, ani že boli idioti.
Keby chlap nebol pozorný, milý, komunikatívny a inteligentný, sotva by som si s ním začala
Takže neškatuľkuj, hlavne nie takto. Už je to klišé, tieto vaše chalanské "riešičky" - rovnako ako pôvodná otázka tohoto fóra.
Baba hádže všetkých chlapov do jedného vreca nikomu z chalanov sa to nepáči a hovoríte, nech nehádže všetkých do jedného vreca.
Ty tiež nehádž všetky do jedného vreca, za to že si bol friendzoned, lebo si bol milý, pozorný, tolerantný atď. a baba, ktorú si chcel sa vybrala za vygumovaným machom, nie všetky sme také.
Respektíve na takúto otázku vo fóre by ti tiež trištvrtina báb napísala, že v akých kruhoch sa to pohybuješ, keď tam stretávaš takéto čupky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
No v dnešnej dobe je to už tak, ale niektorým sa to hodí viac a niektorým menej
namalovane baby na 15cm opätku ma vôbec nepritahuju...
Nemáš za čo.
Dovidenia!
zalezi od toho ci sa dotycna vie namalovat tak ze je pekna anevidno ze je zmachlena a niektore sa malovat nemusia.
(Dobre, toto bolo dnešné motto, keďže som bola lenivá so sebou ráno niečo spraviť)
Ale inak poviem len to, čo bolo spomenuté vyššie. Je smiešne generalizovať a nevidieť žiadne medzistupne medzi čírou prirodzenosťou a totálnym zmachlením.
je to super, ked je baba krasna od prirody a nic na seba nepotrebuje. ale nie kazda je taka
to licenie je hlavne pre to aby sa pacili sebe dievcata ked sa pozru do zrkadla niekolko "pupacikou" ktore su aj tak len docasne skoro nikomu nevadi....
asi by som niečo potreboval-).........filip
Koniec debaty.
Keď sú oči trochu zvýraznené, prečo nie...ale inak je to viac odpudivé.
Takže páni si vlastne často myslia, že sa im páčia nenamaľované ženy, ale často make-up majú, len nie sú zmachlené ako nejaké štetky ale prirodzene a nevtieravo.
..samozrejme, česť výnimkám...určite existujú takí, ktorým sa páčili naozaj nenamaľované a aj takí ktorým sa páčili tie zmachlené
a paradox, ze toto hovoria len chalpi, co nikdy makeup nepouzili. ja mam hnusny ksicht aj ked mesiac nevyjdem medzi ludi (aj take bolo ked som mala 13) a to som na sebe nemala ziadny makeup. podstivo sa odmalovavam a cistim si plet antibakterialnym mydlom a aj tak ich stale mam. aj ked nenosim makeup, tak tie vyrazky mam.
ja som včera totálne nenalíčená zbalila na didžine najkrajšieho chlapa (na čom sa zhodili všetky kamošky.)
a grcam z nej
dobrý make-up má veľa,veľa dobrých účinkov,hlavne keď vie ako ho nanášať .
k druhej strane veci,verím tomu,že by si sa ani nepozrel na dievča ktoré má viac problémovú pokožku a ak by si sa na ňu pozrel tak s odporom . ono ten make-up neni len na to aby si vyzeral pekne ale aby si sa aj po psychickej stránke cítil pekne,preto neviem,prečo vy muži takéto ženy,ktoré sa maľujú odsudzujete.
ja osobne sa oveľa lepšie cítim namaľovaná,už len po tej psychickej stránke
a @hoperpohroma negrcaj,podľa mňa to máš už oveľa lepšie ako na tej fotke,čo máš bez make-upu v albume.
ja by som ti poradila super doktorku,ale je ďaleko
Ale inak chlapi sú naozaj takí, že nevedia rozoznať, keď baba na seba jemný make-up má alebo nie.
Ja som mala niečo podobné ako ty do 16 rokov. Nič nepomáhalo. Kožná nie (ešte teraz cítim pach zinerytu , žiadna Bioderma či iná lekárenská kozmetika, zmena stravy, kozmetička... až vek a antikoncepcia. Teraz mam skoro 20 a vďakabohu, je to preč a akosi samo, bez pričinenia (okrem tabletiek). Tak ti to píšem iba preto, aby som ťa potešila, že možno to zmizne ešte vekom, sama uvidíš... len sa tým netráp, to je to najhoršie.
Pretože také baby majú velmi vysoké sebavedomie a vedia, ako si toho chalana získať. Tiež som si to všímala na jednom mojom kamarátovi a nejakej babe. A naozaj, nehádž každého do toho jednoho vreva, nie každý je taký.
@firestrm
That's not true. Ja takých chalanov nenávidím z celej duše a vždy som sa im vyhýbala. Ja mám rada normálnych chalanov, ktorí nemusia byť múdry ako Šalamúnové spodky, no zase nie sú najsprpstejší na svete. Nemusia byť ani nijakí krasavci, no len aby zase nevyzerali nejako príšerne. To je len vec vkusu.
A myslím, že takí idioti majú tiež vysoké sebavedomie, takže platí to isté čo vyššie.
cize co takto prestat trepat chujoviny a snazit sa byt zaujimava, pohnut ritou a zistit si na nete ako co najlepsie a najjemnejsie zvyraznis to co je na tebe pekne a ako zakryjes nedostatky? hm?
kazdemu, muzom aj zenam, imponuju vysoki ludia lebo v nich vzbudzuju pocit dovery. nepamatam sa uz presne preco ale ma to daco spolocne s psychologiu a antropologiu.
preto.
Šak sa kuknite na zvieratá. Samce sú tie krajšie polovičky u skoro všetkých druhov. Aj u ludí to tak je, že chlapi sú prirodzene ovela krajší.
A tiež je pravda, že oni to jemné líčenie vôbec nevidia a potom keď nás vidia nenamalované, tak sa pýtajú či sme choré.
....a podpätky? ... podpätky vylučujú prirodzenosť???
... asi si mýliš ženu, ktorá má rada športový štýl a neuznáva žiadne "farbičky-čarbičky" na tvár s PRIRODZENOU ženou ....
a este viac suhlasim s komentom @84...
@12maria12 to minimum ako spirala nezaberie skoro ziadny cas a hned zena vyzera upravenejsie a ma vyraznejsie oci a komplet make up aj s namalovanymi ocami zaberie nanajvys tak 15 minut...podla mna zeny, ktorym ako si pisala sa nechce kazdy den namalovat a nie su schopne obetovat ani 2 minuty kvoli spirale, su celkom lenive, neviem ako to povedat slusne, ale myslim, ze tu sa uz jedna o zanedbanost
a dalej si myslim, ze zena sa v prvom rade lici pre seba, lebo ju to bavi a nie kvoli muzom
Ale ak chce chlap babu na vzťah nemal by určite pozerať len na to,ako je namalovaná,upravená,mala by tam zavážiť aj povaha a to či si rozumejú..Samozrejme každá žena by sa,ale mala o seba starať.
To ako sa baba líči,je zakorenené v jej povahe podľa mňa..ak chápete ako to myslím ..
Ale ak je baba pekná od prírody a má peknú pleť je blbosť aby na seba kydala tony make-upu,aj tak to niektoré robia a potom sa čudujú prečo majú zničenú pleť Vďaka bohu,že make-up si dávať nemusím,maximálne púder na zjednotenie pleti,aby nebola fľakatá..
@firestorm to s tými chlapmi nie je tak celkom pravda
@momoglamorous toto je asi téma, v ktorej sa (výnimočne) zhodneme. Mňa neprestáva fascinovať rozdeľovanie na "nenamaľované" a "zmachlené"....z tejto obmedzenosti mi je na vracanie. Koľkýkrát sa to tu už rozoberá?
K téme:
Ja by som to rozdelila na:
- nenalíčená
- "nahý" make up/jemne nalíčená (korektor/podklad, ceruzka/linka, špirála, možno lesk)
- nalíčená (podklad, jemné tiene, ceruzka/linka, špirála, prípadne líčka a jemný rúž)
- večerne nalíčená (podklad, výraznejšie tiene/dymové líčenie ALEBO výraznejší rúž, ceruzka/linka, špirála, prípadne líčka)
- zmachlená (kilo make-upu, "líčka" ako keby ju niekto prefackal, veľa tieňov pomaly až po obočie, veľa rúžu - ako bonus absolútne nevkusné a do očí bijúce farby, najlepšie fialová kontúrka na perách a bledoružový rúž, tri kilá špirály a zlepené mihalnice, prípadne nalepené)
Ale celkovo - táto téma sa tu rieši už tristošesťdesiatytisícikrát a asi hlavne baby, ktoré sa nevedia/nechcú líčiť založia takéto témy s tým, že delia baby len na zmachlené a nenamaľované. Každá rozumná baba vie, že ceruzka a špirála a korektor nikomu neublíži, môže jedine pomôcť. Tak si to @12maria12 nacvič a nauč sa to rozoznávať Zaberie to ani nie 2 minúty a budú sa aj za tebou chlapci viac otáčať
Ak človek vyzerá dobre má u ženy zelenú.
Ak človek vyzerá nie najsympatickejšie a najkrajšie, žena stráca záujem o komunikáciu, interakciu a lepšie spoznanie daného muža.
"Ja mám otázku. Prečo vy ženy tvrdíte, že máte rady pozornosť, tolerantnosť, milosť, komunikatívnosť a inteligenciu u mužov, keď pravý opak je pravdou a chodíte s vulgárnymi trápnymi idiotmi, ktorí si myslia o sebe že akí sú skvelí alfa samci?"
No, nehovorím, že môj muž, alebo moji bývalí nenadávali, ale nemyslím si, že boli vyslovene vulgárni a nemyslím si že boli trápni, ani že boli idioti.
Keby chlap nebol pozorný, milý, komunikatívny a inteligentný, sotva by som si s ním začala
Takže neškatuľkuj, hlavne nie takto. Už je to klišé, tieto vaše chalanské "riešičky" - rovnako ako pôvodná otázka tohoto fóra.
Baba hádže všetkých chlapov do jedného vreca nikomu z chalanov sa to nepáči a hovoríte, nech nehádže všetkých do jedného vreca.
Ty tiež nehádž všetky do jedného vreca, za to že si bol friendzoned, lebo si bol milý, pozorný, tolerantný atď. a baba, ktorú si chcel sa vybrala za vygumovaným machom, nie všetky sme také.
Respektíve na takúto otázku vo fóre by ti tiež trištvrtina báb napísala, že v akých kruhoch sa to pohybuješ, keď tam stretávaš takéto čupky.