Ahojte baby. Keď bol u nás jarmok zoznámila som sa s jedným chalanom. Začali sme si písať na fb ale čím ďalej tým to bolo vážnejšie. Dohodli sme sa že pôjdeme von. Keď sme boli samozrejme to nebolo len rozprávanie... Dokonca sme sa aj držali za ruky. No p
@drobcekk to závisí podľa veku... ak je to 16+ tak ťa namotal.. ak 15- proste chcel vedieť ako to je keď niekoho drží za roku... aj keď pri dnešných deťoch človek nikdy nevie... takže koľko mal rokov?
"Keď sme boli samozrejme to nebolo len rozprávanie... Dokonca sme sa aj držali za ruky."
bože to je zlaté!
keď sa skoro ani nepoznáte, čo vyplýva z toho, čo si napísala, tak to zas až tak vážne nie je, a keď "namotá" každú, tak na neho kašli, pretože ich pravdepodobne bude "namotávať" aj ďalej, a ty sa budeš zbytočne trápiť
ludia vy nie ste normálni!! V dnesnej dobe picujete ludom za FB.. vacsinu vztahov co poznam tak sa zacala pisanim bud na FB alebo Pokeci, tak nechapem co si vase sklamania z dnesnej spolocnosti odburavate na tomto fore!!
@lenkaska1 detto..ked nebol fb, dam gule do ohna, ze 90% ludi sa tu zoznamovala cez icq/pokec tak nvm co to vsade riesia ako nemajni..uz vidim, ako vsetci vkuse behali po vonku a za comp sadali len ked sli napodobnovat picassa v skicari
@ruderenee@candy36@berdy@19mimi1 hh vase reakcie nechapem. ako moze byt veta-drzali sme sa za ruky zlata? ak sa vam toto zda zlate,preco ked ide mama a vedie dieta za ruku na to nehovorite zlate??
@janehonda aj keď mama drží dieťa za ruku je to zlaté.
ale to je jedno.
ja nehovorím že je zlatá sama tá veta, zlatá je len v tomto kontexte DOKONCA sme sa držali za ruky. a ak na to neprídeš, ako sme to mysleli, tak ja ti fakt nemám ako pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ak nie si,nenamotal
Celé
bože to je zlaté!
keď sa skoro ani nepoznáte, čo vyplýva z toho, čo si napísala, tak to zas až tak vážne nie je, a keď "namotá" každú, tak na neho kašli, pretože ich pravdepodobne bude "namotávať" aj ďalej, a ty sa budeš zbytočne trápiť
btw, to len mne sa zdá slovo "namotať" tak divné?
ale inak si myslim ze svet sa ti nezrutil tak neries
inak zabila si týmto: Keď sme boli samozrejme to nebolo len rozprávanie... Dokonca sme sa aj držali za ruky. drsné čo ti budem hovoriť.
Doprdele, aj ja som mongol, ale facebook a DRŽANIE ZA RUKU? More, nie si ty aj tehotná?
rada by som pocula vysvetlenie aspon od jednej
What does it mean ,,namotal"?
ale to je jedno.
ja nehovorím že je zlatá sama tá veta, zlatá je len v tomto kontexte DOKONCA sme sa držali za ruky. a ak na to neprídeš, ako sme to mysleli, tak ja ti fakt nemám ako pomôcť
achievement earned
???
Inak "namotal" a "riesil" su 2 slova ktore su v mojom rebricku "pacenia sa" uplne na konci