čaute mam taký..hmm..problem s ktorym sa už stretli určite všetci.
Ale k veci. Ide o jednu fajn babu, ktorá ma chcela ale ja som ju odmietol lebo som ju moc nepoznal este a ona chcela vztah a ne one night..no a teraz ked uz ju púoznam trosku lepsie
Fúha... Podľa mňa by bolo najlepšie normálne sa jej to narovinu spýtať, ako na tom je, čo môžeš očakávať a či sa ti oplatí sa vôbec o niečo snažiť. Možno dievča ani samo nevie, čo chce a tým, že sa jej to úprimne spýtaš možno jej rozhodovanie trochu usmerníš... Good luck
no ale ak si baba namotava vlasy pri chalanovi tak to patri k signalom ze ma onho zaujem...ale ona si tie signaly ktore vyvolava sama nemusi uvedomovat.. ale je ich viac a skorej to stoji za zmienku ked ich viac aj spoznavame...napr. kam ma nasmerovane nohy ked ma prelozene a ci sa hra so steklami a podobne chobotiny....u chlapcov ma to netrapi ale tiez si na to davam pozor co robim...ide zas o to ako drzim pohar co mam pred sebou ako sedim a tak.. je to halus nekedy to moze povedat viac ako obycajne slova
@ryanko ale to už menuješ veci čo robíme keď sme nervózne. Nemusíme byť práve z vás A také tie preafektované "triky" ako smiech so zaklonenou hlavou, naklonená hlava, keď ťa počúva atď atď (sorr, nič iné ma práve nenapadá) no to skôr nepovažuj za dôležité. Tieto druhy len robia hanbu ženskému pohlaviu. Ale aj tak je to len vec vášho vkusu, chalani, čo vás na holkách priťahuje.
@H8u súhlasím... stav na úprimnosť...buď sa stane, že ťa odmietne, a ty nebudeš zo seba ďalej robiť degeša, alebo bude súhlasiť a môžeš byť rád... za pokus nič nedáš, v najhoršom prípade prídeš o dievča, ktorému na tebe nezáleží...
ked ta niekdo kope ukazuje tym zaujem? to je trosku blbe nie? aj ja si namotavam na prst vlasy. tusim uz to nebudem robit aby si vsetci nemysleli ze ich chcem. to niesu signali! a ak su tam ma ta baba... 15?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Povedz jej co citis , za pokus nic nedas , vzdy lepsie ako byt v neitote
WTF ?!