NO TO NEWIEM ALE JEBA JE KED SA PREDYCHAS ABY SA TI SRDCE SILNO ROZBUSILO A POTOM TA DRUHY ZADUSI TEDA PRISKRTI SALOM ABY SI ODPADLA A POTOM TA PREBERU MAS Z TOIHO HALUSKY ALE JEBA
parada je ked ti ostatny zacnu hovorit ako je natebe vydno ze si speceny a kazdy to vidi a ze vsetci su tajny agenti a ze kazdy ta chce chytit... no proste koniec
Z vlastnej skusenosti.. ked mne ostatni hovoria ako to na mne vidiet a ked mam pocit, ze sa na mna kazdy pozera a kazdy to vidi tak mi to vieje vobec prijemne..
Vyskúšaj stále po sebe hovorit ze idú za sebou rozne farebné plechy a vymienaj farba napriklad ide modry vlnený plech,biely vlnený plech,červený vlnený plech...
a tak stále dokola ked to vieš dobre hovorit tak sa na tom dá dobre zasmiat ked to hovoríš niekomu kto je nahulený
Travicka je fakt skvela vec,je dobre citit tu euforiu,s kamosmi sme v kuse vybuchovali na to ze sme si dali sluka podrzali sme a potom povedal ze puff puff pes...jo vyskusajte to ...MIER
poznám fakt namotavačku ,ked budete sa doma vykurený nudiť pozerajte sa do zrkadla do svojho oka čo najhlbšie a čo najdlhšie ,pochybujem že to vydržite zlaknete sa totiž sameho seba
Revolucion heh.. to sme kedysi robili.. pozerali sa na seba do zrkadla.. a ja veľakrát som sa kukala na seba do zrkadla... resp. do oka..ale nejaký extrémny zážitok? ee
Lucyliu89 : Mňa to vždy namota, to musíš sa pozerať do odrazu svojho oka tvojho oka v zrkadle stale hlbšie a hlbšie do tých odrazov ,haluška zaručená ,vermi, musíš sa ale tak zadúmať..
Revolucion... proste ja som rok fajčila dosť trávu... priznávam sa heh
noo tesne pred veľkou nocou sa stali nejaké veci... na základe kt. som kus prehodnotila svoj život a zistila že takto ma dalej nebaví žiť a zmenila som svoj život od základov...totálne...
Trava zblizuje ludi...moj nazor!!ani alkohol nema take ucinky ako ked si sadnes s niekym total neznamim date par vodnych stocnych a potom si vymenite nejake tie zaujimavosti..take zazitky istanu na cely zivot!a mam par skvelych kamaratou s ktorymi som sa takto spoznala a doteraz sa stretavame a su to ludia ktory stoja pri mne Wiwa la THC!!
brrr,tak nejaku namotavacku? my sme teraz cez leto hrali nafajceni aj s kamoskami a kamosmi taku spolocensku hru, ze Kriss Kross a to boli fakt haluze..
alebo si pustite Sun is shinning od Boba Marleyho, tu najstarsiu verziu a zapocuvajte sa do tej basy..to je vazne nechapacka
este je strasna haluz, ked si uplne mimo a pustis si v telke nieco ako STV2 alebo CT2, Spektrum a podobne veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tak stále dokola ked to vieš dobre hovorit tak sa na tom dá dobre zasmiat ked to hovoríš niekomu kto je nahulený
its so magic bad
noo ale škoda že už nevyskúšam hehe
noo tesne pred veľkou nocou sa stali nejaké veci... na základe kt. som kus prehodnotila svoj život a zistila že takto ma dalej nebaví žiť a zmenila som svoj život od základov...totálne...
alebo si pustite Sun is shinning od Boba Marleyho, tu najstarsiu verziu a zapocuvajte sa do tej basy..to je vazne nechapacka
este je strasna haluz, ked si uplne mimo a pustis si v telke nieco ako STV2 alebo CT2, Spektrum a podobne veci