čaute...moj problém nie je velký len skor je to taká diskusia...chcem vidiet nazory iných.no takze:chcela by som vediet, ze co si myslia chalani ..ktora baba je pre vas chalani viac sexi?ze ktoru by ste si vybrali, keby ste mali na vyber babu krasnu so su
jednoznacne prirodzenu babu, s ktorou by som vedel aj pokecata rozumeli by sme si. A myslim ze taku by si vybrala vacsina chalanov. U dievcat to tak nie je? Ja sa za "namyslenou kraskou" mozno maximalne obzriem, ale nic viac by som s nou mat nechcel...Bud prirodzena
neznasam tie namyslene 15 rocne pipky co sa spaciruju po meste minimalne v trojici, drzia sa za ruky a myslia si o sebe ze su bohyne... a este sa priblblo rehocu.
.. krajsi a zabavnejsi zivot je s prirodzenymi dievcatami..
tie pojdu s chalanom aj o polnoci do Mc´Donalds a daju si aj hamburger..tie "krasky"by si dali pohar neperlivej mineralky a este by si museli odskocit na toaletu upravit vlasy a skontrolovat make-up..stale si strazia liniu a v kazdom jedle hladaju kalorie..a co vsetko by museli spravit,keby nahodou priberu..
chalani tvrdia ,ze MAKE-UP JE DOKONALA ANTIKONCEPCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ludia ale ved aj pekna babena, moze byt uplne normalna, moze si dat o polnoci hamburger a nemusi ratat kalorie... a aby ste si nahodou nemysleli, nepisem o sebe a nemusi byt slahnuta... aj ked sa skor priklanam k tym "prirodzenym". ale ved aj pekna baba ale moze byt prirodzena... by som tie krasky skor nazvala pipkami alebo slepicami
aj ja si myslim to co p3tula...ja som tiez prirodzena a poznam vela peknych a normalnych bab ale zas poznam aj take cupky ze hlavy maju vymetene ale hlavne ze maju dve kila mejkapu na sebe
Ja mam problem s tim že z milej moznomileny sa vacsinou s kamaratim a nic viac. ale stymi vymalovanimi babami z mejkapom sa daju robit všeliake veci a nie len kecat .
P3tula ma pravdu :o) prirodzena krasa je najkrajsia,..tu umelu krasu moze mat kazda a to uz nie je zaujimave,dbam o seba (zas nechcem vyzerat jak homelesak),ale neprehanam to :o)
Môj názor je, že nie každá holka ktorá je veľmi pekná musí byť aj namyslená. Je to všetko aj o výchove...ak su vedené v tom zmysle, že namyslenosťou dosiahnu všetko a všetkých...tak sa veľmi mýlia. Prirodzenosťou dosiahneš vždy viac. O mne si všetci osobne myslia, že som namyslená, ale to nieje pravda. Ako prepáčte, ale som sama sebou, rada sa usmievam, zabávam a pomáham ľuďom. Možno tak navonok pôsobím...no čo už. Ako som napísala....URCITE PRIRODZENOST.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
bud prirodzena, to muzi ocenia viac nez ked budes taka "vyumelkovana"
tie pojdu s chalanom aj o polnoci do Mc´Donalds a daju si aj hamburger..tie "krasky"by si dali pohar neperlivej mineralky a este by si museli odskocit na toaletu upravit vlasy a skontrolovat make-up..stale si strazia liniu a v kazdom jedle hladaju kalorie..a co vsetko by museli spravit,keby nahodou priberu..
chalani tvrdia ,ze MAKE-UP JE DOKONALA ANTIKONCEPCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale ja osobne mam rad prirodzeno halune babulky.Ked sa dokaze smiat na blbostiach alebo ked len tak spontanne zareaguje na nejaky problem.
casto im to aj nemysli