@rebarboe Čoho veď nič nebolo. Ja som mal dokopy 2 dni nasnežené (2.12 a 19.1) - v oboch prípadoch len pár hodín. Dokonca sú oblasti na JZ Slovenska kde sneh vôbec nebol a to už fakt nie je normálne. Keď mrzne, tak na sucho a keď už zrážky tak samozrejme dážď. Nevravím že bude každá ďalšia zima taká ale budú čoraz častejšie (ako 2007, 2014...) a s tým by sa malo niečo robiť. O mesiac idem lyžovať na Chopok to som fakt zvedavý či sa budem mat na čom
Tu na západe to vyzerá tak, že ani zhrňák a ani metlu nebudem musieť vyťahovať ...tu nesneží aj keď inde sneží, a keď aj v BA trošku nasnežilo, tak tu len prší..
@samuelfghk to že u teba nič nebolo neznamená že iní nemuseli odjebávať sneh z dvora hodiny a hodiny
A že auto ti zapadlo snehom behom pár hodín na totálku
@laurikaaa Tak ja bývam v Trnave, ale podľa toho čo sledujem ani taka Orava či Horehronie nemajú ani zďaleka toľko snehu čo vlani. Dokonca tam bolo vďaka inverzii teplejšie ako u nás. Takže právom sa obávam o lyžovačku na Chopku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A že auto ti zapadlo snehom behom pár hodín na totálku