1. mám široké záujmy - t.j. veľa tém, ktoré môžme spolu preberať
2. mám aj vlastný život - t.j. nie som stíhačka a nechám aj jeho viesť aj ten svoj
3. som pomerne vtipná a je so mnou zábava
4. viem sa správať slušne a príjemne aj v spoločnosti, v ktorej sa sama až tak príjemne necítim
5. som dosť oddaná
6. myslím si, že aj fyzicky to so mnou nie je také zlé
7. veľmi mi záleží na šťastí partnera a ako ho robiť čo najspokojnejšieho , rada robím rôzne prekvapenia a darčeky
8. dobre varím a pečiem
9. nie som zlatokopka, mám príjem a nikdy by som od žiadneho chlapa nechcela, aby ma živil
10. som dosť empatická a citlivá
V prvom rade som pochopila, že moje šťastie sa nemôže viazať na človeka a na jeho skutky. Som šťastná a spoko sama so sebou.
Mám dobrú robotu, fajn plat čiže by som od niekoho finančne nezávisela a zároveň je to práca pri ktorej mám čas na xy aktivít.
Som celkom pekná.
Viem sa porozprávať o všeličom, o F1 aj Space X.
Keď sa podarí viem byť aj vtipná.
Robím dobré raňajky do postele.
1. cvicim, ale nezijem len cvicenim, cize ziadne bomby svaly ale ani sadlo maslo
2. otuzujem sa a mam celkom dobre zdravie
3. velmi rad a casto varim a celkom mi to ide
4. snazim sa varenie a stravovanie robit pestro a zdravo
5. aj sladkosti a pochutiny uz len vyrabam a su ovela lepsie ako kupenske
6. som spolocensky adaptabilny
7. som partnersky oddany a vazim si pritomnost a cas druhej osoby
8. snazim sa viac nez len chodit do prace a domov
9. zijem sam a som relativne poriadny, schopny sa postarat o seba
10. curam po sediacky
11. zeny sa mi najviac pacia strapate bez makeup-u v teplakoch (fakt
12. som kludas ked ide do tuheho
13. mam rad plodne debaty a rozhovory, prechadzky, ist kukat hviezdy...
14. viem top parene buchty, pizzu, kung pao...
15. som fakt ze VELMI skromny
1. Neviem sa dlho hnevať
2. Môžeme sa navzájom vzdelávať
3. Rada pečiem a varím
4. Dávam si záležať na vytváraní harmonickej atmosféry
5. Rada sa túlim
6. Som veselá
7. Záleží mi na duševnej pohode ostatných
8. Som hoe
@lenuska175 nechcem ti oponovať, ale to je nie celkom šťastné riešenie. každý potrebujeme ku sebe niekoho s kým budeš tvoriť jednotu, to nie je o nejakom individualizme
@vreskot000 ja zas musím tebe oponovať. Je to o individualizme. Pre mňa osobne je moja nezávislosť veľmi dôležitá, rovnako ako nezávislosť mojej partnerky. Vlastne je to jeden z najdôležitejších faktorov. Netvrdím, že ľudia spolu nemajú zdielať, ale možnosť sa samostatne rozhodovať a vedieť sa postarať o seba samého je priorita.
1. Som zdravotníčka. Dokážem ošetriť rany, zmenšiť bolesť, bezbolestne pichnúť subcutanne injekcie a postarať sa o človeka, ktorý je odkázaný na pomoc 24 hodín denne.
2. Som celkom dobrá kuchárka.
3. som nekonfliktná, všetko sa snažím riešiť racionálne, bez zvýšeného hlasu
4. Nefajčím
5. Snažím sa žiť zdravo, čo sa týka stravovania aj pohybu
6. Súhlasím s každým šialeným nápadom
7. Viem šiť, takže ak treba vymeniť na rupsaku zips, alebo skrátiť nohavice, nemusí chodiť ku krajčírke
8. Tešia ma aj maličkosti.... Ak dostanem na narodeniny čokoládu a pero, nič viac mi netreba.
9. Ak dostanem čokoládu, dám ju zjesť niekomu inému, lebo ja by som sa vyhadzala
10. Mám rada sex a podľa jediného chalana, s ktorým som bola som v ňom dosť dobrá.
-Príťažlivo skulim
-Dokážem zjesť po klobáske, dve horalky naraz, niekedy to kombinujem so suchým rožkom a treskou
-Pre oslovenie cicuska, medvedík a pod.
- mám “Bapku”, ktorá robí zápis “uchadzatelou” o moju výnimočnú dušu.
Rozhoduje výlučne na základe jeho birdz karmy
Tak začal by som asi tou najväčšou výhodou, ktorá by vedela zaujať skôr staršie slečny a dámy a hlavne také ženy, ktoré chcú mať chlapa do života a pre dlhý budúci spoločný život
1. Som pomerne zručný, vyznám sa v mnohých manuálnych a technických prácach okolo domu alebo v domácnosti
2. mám bližší vzťah aj k ženským robotám ...rád napríklad tiež upratujem, dokážem povysávať, pozametať alebo umyť celé poschodie bez reptania, rád vyvesujem prádlo, viem umývať okná na baráku, prípadne žehliť + mám záujem sa učiť aj ďalšie ako napríklad prať, prípadne zdokonaliť svoje varenie
3. Pomáhal by som jej doma alebo aj jej ochotne niečo opravil čo by potrebovala, nebola by v tom sama a nepotrebovala by ani hodinového manžela ...ak sa vyskytne problém v domácnosti, tak by mi ho nemusela pripomínať a snažil by som sa ho opraviť v čo najkratšom časovom horizonte, teda nie som ani lenivý ...staral by som sa jej o auto, umýval, vysával, vymieňal žiarovky a kontroloval olej a prevádzkové kvapaliny
4. Som nekonfliktný, trpezlivý, zdvorilý, milý a hlavne verný
5. Mám rád zvieratá, najviac psov a v poslednom období aj deti
6. Bol by som jej veľmi oddaný
7. Vedel by som si ju vypočuť a snažil by som sa nájsť spoločné pozitívne a najlepšie východisko
8. Pri škriepke a nepravdepodnej nezhode názorov, by som ju neočastoval vulgárne a ani vtedy neopustil a ak by bola smutná by som ju potešil a tešil aj darčekmi + pamätám si dobre dátumy a výročia, takže by nebola smutná že som zabudol na ňu
9. Až takú nájdem, tak bude v mojej mysli iba ona a žiadna iná, pričom aj sexuálne by som jej bol oddaný, ako som zdržanlivý aj momentálne
10. Mám dobré a láskavé srdce a myslím, že by som bol dobrým spoločníkom
1. Som strašne milujúca a empatická keď som vo vzťahu, často to dávam človeku najavo a snažím sa to robiť presne tým jazykom lásky, ktorý potrebuje.
2. Viem veľmi dobre variť a viem uvariť mnoho jedál - najmä indické a ázijské.
3. Mám veľmi dobrý všeobecný prehľad o veľmi veľa témach, som myslím že celkom inteligentná.
4. Mám rada zvieratká, nevadilo by mi ich mať veľmi veľa.
5. Prežila som 6 ročný vzťah, kde som urobila veľmi veľa chýb a naučila som sa z toho - opadla zo mňa majetníckosť, žiarlivosť či nesamostatnosť.
6. Mám rada sex a myslím, že som v ňom dostatočne uspokojujúca.
7. Som dievča do koča - viem upratať, zložiť nábytok, vŕtať, malovať izby a rôzne také drobnosti.
8. Som dievča do voza - viem kde sú dobré podniky, rada chodím do spoločnosti a vždy idem von pekne upravená.
9. Myslím, že mám dobrý zmysel pre humor.
10. Som akčná a na skoro všetko kývnem - výlety, nápady, adrenalínové veci, zmeny.
11. Vyznám sa do odrôd a kvality vín.
12. Som mega úprimný človek, odomňa nikdy nebude môj partner počuť žiadne klamstvo, nehrozí podvádzanie ani nič podobné.
1.bijem sa
2. Nadavam
3.fetujem
4.nemam rad zvieratá
5.mam deti ale len o jednom viem
6.som toxic
7.som neporiadny
8.neviem šoférovať
9.som nasilnicky
10. Drama queen
XD uplne ze top !
1. mám zmysel pre humor
2. rada varím a pečiem
3. mám rada dobrú hudbu, knihy a filmy
4. mám pestré záujmy a všeobecný prehľad, myslím, že nie som nudná
5. mám rada dizajn a všetko, čo sa týka zariaďovania,som celkom kreatívna
6. som empatická a viem sa ho zastať, ak prídu na rad hlúpe reči
7. som verná, nikdy neťahám ľudí za nos
8. zlepšujem sa kondične, som vcelku zdravotne a čiastočne finančne gramotná
9. rada sa vzdelávam a aplikujem vedomosti v živote
10. mám vlastný štýl a originálne kúsky, čo sa týka postavy tak plus size hruška, čo sa niektorým mužom páči práveže viac
1. som manipulatívna mrcha, dostanem od každého presne to, čo chcem, ideálne pre tvoje obchodné aktivity
2. som škaredá jak noc, nemusíš mať absolútne žiadnu obavu, že by ma chcel ktokoľvek iný, dokonca ti budú núkať prachy za to, aby si už so mnou odišiel, že sa na mňa nedá pozerať, hodí to tak 180 až 220 eur denne, podľa toho, či sa mi chce hádzať angry alebo hate fejsy
3. som absolútna socka, žiadna nechutnosť mi nie je cudzia, dojedanie zvyškov jedál ponechaných na ulici kľudne aj na zemi mi nie je vôbec cudzie, dopíjam chlast v pohároch, čo nedopili hostia, milujú ma aj časníčky, čo ich nemusia vláčiť plné, častokrát sú vylízané tak, že by ich lepšie neumyli - šetrím robotu druhým, som v podstate filantropka, navyše ušetríš prachy, kza ktoré by si mi musel kupovať chlast
4. počas sexu stváram veci, o ktorých nechceš vedieť. Nemôžem uviesť nič! Dostala by som doživotný permanentný ban, aj tak si už týmto zoznamom koledujem o veľa!
5. Výborne kradnem, svojou ohyzdnou tvárou tak odpútam pozornosť a vzbudzujem srať na to aj falošný súcit, že všetci zabúdajú dávať pozor na svoje veci, čokoľvek sa ti kdekoľvek bude páčiť, je to tvoje už teraz, neminieš na nič ani cent!!!
6. vtipná? Zabudni, ani nápad, to píšu do zoznamiek pipky, ktoré nevedia, čím zaujať a trasú sa, či to, čo práve povedali, nie je trápne, obťažujúce, iritujúce alebo politicky nekorektné! Som večne uhundraná, závistlivá, pičung je moje hobby, všetkých rádoby humoristov a wannabe veselé kopy kopem do prdele na počkanie, všetci hneď po prvom stretnutí so mnou pochopia, že to nemá význam a obchádzajú ma širokým oblúkom.
7. som skúpa ako nikto, nikdy v živote som nikomu nič nedala, ani len šancu, aby rozmýšľali o tom, či im niekedy niečo dám! Nemusíš mať obavu, že keby sme spolu išli okolo blonďavého dievčatka alebo roztomilého šteniatka, že by to vo mne vzbudilo akýkoľvek súcit alebo nadšenie minúť čo i len cent na darček pre tie ničím nezaslúžené dary očakávajúce tvory. Sú v pracovnom pomere, odvádzajú dane, mám z nch niečo? Nech pália do piče!
8. Mizogýnka, androgýnka,, mizantropka, Midnight je telom učinený anjel, neznášam všetkých živých tvorov, míňajú môj kyslík a keby neprodukovali spotrebný tovar a neslúžili mi v službách, ktoré požadujem a využívam, dávno by boli odemigrovaní, však ich už zopár desiatok tisíc j je preč ... moje práce, vole!!!
9. Som despotická, panovačná, egoistická a krutá, dominy celého sveta sa predo mnou trasú a menia sa na neškodné subky, ktoré kňučia na škaredý prísny pohľad, žiadna špatnosť a perverzita mi nie sú cudzie, úspešne uvádzam ďalšie a ďalšie do života každý deň, premierne tak osemnásť až bezdvochdvadsať.
10. ThorPee @torpedo08 , zlatko, ešte stále ma chceš?!?!?!?!
1. som pekná a voním
2. viem dobre variť, trochu menej dobre piecť, ale sem-tam vydá
orientujem sa aj v nápojovej gastronnómii
3. som poriadkumilovná
4. som po všetkých stránkach samostatná a nezávislá
5. som vyrovnaná a zrelá osoba a nenesiem si do vzťahu žiaden toxický
bullshit
6. starám sa o seba, cvičím a žijem zdravo a určite k tomu budem motivovať i
partnera
7. som mimoriadne prítulná
8. som environmentálne zodpovedná
9. som antinatalistka
10. dokážem byť veľmi citlivá, starostlivá a empatická a byť pre partnera
oporou
1. Som úprimný
2. Nežiarlim
3. Nie som toxický a nestarám sa do tvojho súkromia
4. Som vyšportovanej postavy
5. Rád čítam
6. Humor mi nie je cudzí
7. Som dobrý v posteli
8. Mám nadpriemerne veľký penis
9. Rád sa bozkávam a maznám
10. Rád lížem, nie len zmrzlinu
11. Som za každé dobrodružstvo
1. Som spontánny
2. som za každú srandu
3. Minam peniaze hlavne na zážitky.
4. Som empatický
5. Kúpim ti pivo
6. So mnou nezažiješ nikdy stereotyp
7. Nebojim sa riskovať
8. Rád sa túlim
9. Mám rád sex
10. Viem rozumieť potrebám partnerky
1. kurva dobre jebem (az tak, ze to davam na 1. miesto, proste 8/8 odporuca 8) )
2. som makky, dobre sa ku mne tuli
3. vzdy dobre voniam
4. som maximalne empaticky
5. obetavy
6. nepijem/nefajcim (aj ked to byva skor minus )
7. nevyzeram najhorsie
8. humor
9. mam sexi otca ak by som ti nestacil
10. som dost zaloveny a ked sa mi zapacis, budem do teba silno investovat
Takmer vôbec nechodím medzi ľudí, moje komunikačné schopnosti sú autistické, takže nehrozí, aby som niekoho podvádzal. V dôsledku minimálneho sociálneho kontaktu zdegradovali aj moje hygienické návyky, čiže ušetrím za vodu. To, že nikam nechodím, ušetrí ďalšie financie. Na zdravej výžive mi nezáleží, zjem hocičo. Som hrozne nepraktický, v domácnosti som v podstate nepoužiteľný, ale rád skritizujem čokoľvek, čo urobíš ty. Som celkom dobrý v počítačových hrách, keďže celé dni nerobím nič iné. Ozývajte sa rýchlo, lebo nemám absolútne žiadnu trpezlivosť.
1. mám veľký cikáč
2. mám vlastné bývanie
3. dobre zarobím
4. mám Buick Wildcat
5. mám Subaru WRX STI
6. mám BMW
7. nemám koronavírus
8. mám veľa koníčkov
9. som v pohode a občas mám drzú hubu
10. milujem sex
1. nikdy neklamem (dokonca ani ked sa ma zena opyta ci je tlsta lol)
2. nepodvadzam
3. mam rad prsia vsetkych tvarov, farieb a velkosti takze sa zena pri mne nemusi hanbit
4. som retired, takze sa netreba klepat o peniaze
5. som IT (to je pussy magnet som pocul lol)
6. som inteligentny
7. som relativne zrucny, doma opravim hocico
8. nerad sa hadam (ale nie som uplne flegmatik)
9. mam rad psov
10. mam tazke OCD, takze ak to zena nebude sabotovat, tak vsade bude cisto
Ale cakam na forum o 10 (alebo aj 30) dovodov preco by niekto nechcel byt so mnou
tieto dve fóra (proti aj pre) som nechcel komentovať sam voči sebe len bo mi to prišlo divne ale čítal som si to s frajerkou a že to vyplní za mňa a teda asi aj autentickejsie, čiže tu a aj v podobnom fóre o dôvodoch prečo áno, odpovedá moja frajerka...
pre
1. si citlivý a romantický
2. čo sa týka vzťahu tak ho nikdy neberieš na ľahkú váhu / keď máš záujem o ženu tak nemáš zadné vrátka aj keď s ňou nechodíš
3. si asi najvtipnejši človek akého poznám / nemáš žiadne hranice čo sa týka humoru
4. máš rád veľa sexu / zároveň si v tom veľmi dobrý / dobre sa bozkávaš
5. si starostlivý
6. vieš sa o seba postarať / si samostatný
7. si poriadkumilovný
8. si pekný a voniaš
9. máš dobrý vkus
10. dá sa s tebou komunikovať na akúkoľvek tému / vieš sa nad tým racionálnejšie zamyslieť a nenechávaš sa strhnúť emóciami
bonusovy bod : vieš hrať na viac hudobných nástrojoch
1. Je so mnou sranda
2. Snažím sa čo najviac vyhovieť...
3. Rodičia frajerov ma majú vždy radi
4. Rada sa túlim a taak
5. Som úprimná (ale to je niekedy viac na škodu, tak neviem či to sem patrí )
6. Keď som fakt riadne zaľúbená, tak dosť vecí tolerujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
2. mám aj vlastný život - t.j. nie som stíhačka a nechám aj jeho viesť aj ten svoj
3. som pomerne vtipná a je so mnou zábava
4. viem sa správať slušne a príjemne aj v spoločnosti, v ktorej sa sama až tak príjemne necítim
5. som dosť oddaná
6. myslím si, že aj fyzicky to so mnou nie je také zlé
7. veľmi mi záleží na šťastí partnera a ako ho robiť čo najspokojnejšieho , rada robím rôzne prekvapenia a darčeky
8. dobre varím a pečiem
9. nie som zlatokopka, mám príjem a nikdy by som od žiadneho chlapa nechcela, aby ma živil
10. som dosť empatická a citlivá
2. Neviem čo ďalej.
Mám dobrú robotu, fajn plat čiže by som od niekoho finančne nezávisela a zároveň je to práca pri ktorej mám čas na xy aktivít.
Som celkom pekná.
Viem sa porozprávať o všeličom, o F1 aj Space X.
Keď sa podarí viem byť aj vtipná.
Robím dobré raňajky do postele.
2. otuzujem sa a mam celkom dobre zdravie
3. velmi rad a casto varim a celkom mi to ide
4. snazim sa varenie a stravovanie robit pestro a zdravo
5. aj sladkosti a pochutiny uz len vyrabam a su ovela lepsie ako kupenske
6. som spolocensky adaptabilny
7. som partnersky oddany a vazim si pritomnost a cas druhej osoby
8. snazim sa viac nez len chodit do prace a domov
9. zijem sam a som relativne poriadny, schopny sa postarat o seba
10. curam po sediacky
11. zeny sa mi najviac pacia strapate bez makeup-u v teplakoch (fakt
12. som kludas ked ide do tuheho
13. mam rad plodne debaty a rozhovory, prechadzky, ist kukat hviezdy...
14. viem top parene buchty, pizzu, kung pao...
15. som fakt ze VELMI skromny
2. Môžeme sa navzájom vzdelávať
3. Rada pečiem a varím
4. Dávam si záležať na vytváraní harmonickej atmosféry
5. Rada sa túlim
6. Som veselá
7. Záleží mi na duševnej pohode ostatných
8. Som hoe
2. Som celkom dobrá kuchárka.
3. som nekonfliktná, všetko sa snažím riešiť racionálne, bez zvýšeného hlasu
4. Nefajčím
5. Snažím sa žiť zdravo, čo sa týka stravovania aj pohybu
6. Súhlasím s každým šialeným nápadom
7. Viem šiť, takže ak treba vymeniť na rupsaku zips, alebo skrátiť nohavice, nemusí chodiť ku krajčírke
8. Tešia ma aj maličkosti.... Ak dostanem na narodeniny čokoládu a pero, nič viac mi netreba.
9. Ak dostanem čokoládu, dám ju zjesť niekomu inému, lebo ja by som sa vyhadzala
10. Mám rada sex a podľa jediného chalana, s ktorým som bola som v ňom dosť dobrá.
-Dokážem zjesť po klobáske, dve horalky naraz, niekedy to kombinujem so suchým rožkom a treskou
-Pre oslovenie cicuska, medvedík a pod.
- mám “Bapku”, ktorá robí zápis “uchadzatelou” o moju výnimočnú dušu.
Rozhoduje výlučne na základe jeho birdz karmy
1. Som pomerne zručný, vyznám sa v mnohých manuálnych a technických prácach okolo domu alebo v domácnosti
2. mám bližší vzťah aj k ženským robotám ...rád napríklad tiež upratujem, dokážem povysávať, pozametať alebo umyť celé poschodie bez reptania, rád vyvesujem prádlo, viem umývať okná na baráku, prípadne žehliť + mám záujem sa učiť aj ďalšie ako napríklad prať, prípadne zdokonaliť svoje varenie
3. Pomáhal by som jej doma alebo aj jej ochotne niečo opravil čo by potrebovala, nebola by v tom sama a nepotrebovala by ani hodinového manžela ...ak sa vyskytne problém v domácnosti, tak by mi ho nemusela pripomínať a snažil by som sa ho opraviť v čo najkratšom časovom horizonte, teda nie som ani lenivý ...staral by som sa jej o auto, umýval, vysával, vymieňal žiarovky a kontroloval olej a prevádzkové kvapaliny
4. Som nekonfliktný, trpezlivý, zdvorilý, milý a hlavne verný
5. Mám rád zvieratá, najviac psov a v poslednom období aj deti
6. Bol by som jej veľmi oddaný
7. Vedel by som si ju vypočuť a snažil by som sa nájsť spoločné pozitívne a najlepšie východisko
8. Pri škriepke a nepravdepodnej nezhode názorov, by som ju neočastoval vulgárne a ani vtedy neopustil a ak by bola smutná by som ju potešil a tešil aj darčekmi + pamätám si dobre dátumy a výročia, takže by nebola smutná že som zabudol na ňu
9. Až takú nájdem, tak bude v mojej mysli iba ona a žiadna iná, pričom aj sexuálne by som jej bol oddaný, ako som zdržanlivý aj momentálne
10. Mám dobré a láskavé srdce a myslím, že by som bol dobrým spoločníkom
2. Viem veľmi dobre variť a viem uvariť mnoho jedál - najmä indické a ázijské.
3. Mám veľmi dobrý všeobecný prehľad o veľmi veľa témach, som myslím že celkom inteligentná.
4. Mám rada zvieratká, nevadilo by mi ich mať veľmi veľa.
5. Prežila som 6 ročný vzťah, kde som urobila veľmi veľa chýb a naučila som sa z toho - opadla zo mňa majetníckosť, žiarlivosť či nesamostatnosť.
6. Mám rada sex a myslím, že som v ňom dostatočne uspokojujúca.
7. Som dievča do koča - viem upratať, zložiť nábytok, vŕtať, malovať izby a rôzne také drobnosti.
8. Som dievča do voza - viem kde sú dobré podniky, rada chodím do spoločnosti a vždy idem von pekne upravená.
9. Myslím, že mám dobrý zmysel pre humor.
10. Som akčná a na skoro všetko kývnem - výlety, nápady, adrenalínové veci, zmeny.
11. Vyznám sa do odrôd a kvality vín.
12. Som mega úprimný človek, odomňa nikdy nebude môj partner počuť žiadne klamstvo, nehrozí podvádzanie ani nič podobné.
@wistingher sa smejem, že podľa teba človek potrebuje desat veci aby ohúril druhého človeka.
Podľa mňa, v prvom rade stačí mat napríklad dobre srdce/srdce na tom správnom mieste/ a ostatne kvality daného človeka sa od toho budú už len odvíjať
2. Nadavam
3.fetujem
4.nemam rad zvieratá
5.mam deti ale len o jednom viem
6.som toxic
7.som neporiadny
8.neviem šoférovať
9.som nasilnicky
10. Drama queen
XD uplne ze top !
Potom v napriklad tomto fore, podľa tvojej dedukcie, musí autor neznášať minimálne 3 veci/vlastnosti na druhých.
2. rada varím a pečiem
3. mám rada dobrú hudbu, knihy a filmy
4. mám pestré záujmy a všeobecný prehľad, myslím, že nie som nudná
5. mám rada dizajn a všetko, čo sa týka zariaďovania,som celkom kreatívna
6. som empatická a viem sa ho zastať, ak prídu na rad hlúpe reči
7. som verná, nikdy neťahám ľudí za nos
8. zlepšujem sa kondične, som vcelku zdravotne a čiastočne finančne gramotná
9. rada sa vzdelávam a aplikujem vedomosti v živote
10. mám vlastný štýl a originálne kúsky, čo sa týka postavy tak plus size hruška, čo sa niektorým mužom páči práveže viac
2. som škaredá jak noc, nemusíš mať absolútne žiadnu obavu, že by ma chcel ktokoľvek iný, dokonca ti budú núkať prachy za to, aby si už so mnou odišiel, že sa na mňa nedá pozerať, hodí to tak 180 až 220 eur denne, podľa toho, či sa mi chce hádzať angry alebo hate fejsy
3. som absolútna socka, žiadna nechutnosť mi nie je cudzia, dojedanie zvyškov jedál ponechaných na ulici kľudne aj na zemi mi nie je vôbec cudzie, dopíjam chlast v pohároch, čo nedopili hostia, milujú ma aj časníčky, čo ich nemusia vláčiť plné, častokrát sú vylízané tak, že by ich lepšie neumyli - šetrím robotu druhým, som v podstate filantropka, navyše ušetríš prachy, kza ktoré by si mi musel kupovať chlast
4. počas sexu stváram veci, o ktorých nechceš vedieť. Nemôžem uviesť nič! Dostala by som doživotný permanentný ban, aj tak si už týmto zoznamom koledujem o veľa!
5. Výborne kradnem, svojou ohyzdnou tvárou tak odpútam pozornosť a vzbudzujem srať na to aj falošný súcit, že všetci zabúdajú dávať pozor na svoje veci, čokoľvek sa ti kdekoľvek bude páčiť, je to tvoje už teraz, neminieš na nič ani cent!!!
Baby píšte
7. som skúpa ako nikto, nikdy v živote som nikomu nič nedala, ani len šancu, aby rozmýšľali o tom, či im niekedy niečo dám! Nemusíš mať obavu, že keby sme spolu išli okolo blonďavého dievčatka alebo roztomilého šteniatka, že by to vo mne vzbudilo akýkoľvek súcit alebo nadšenie minúť čo i len cent na darček pre tie ničím nezaslúžené dary očakávajúce tvory. Sú v pracovnom pomere, odvádzajú dane, mám z nch niečo? Nech pália do piče!
8. Mizogýnka, androgýnka,, mizantropka, Midnight je telom učinený anjel, neznášam všetkých živých tvorov, míňajú môj kyslík a keby neprodukovali spotrebný tovar a neslúžili mi v službách, ktoré požadujem a využívam, dávno by boli odemigrovaní, však ich už zopár desiatok tisíc j je preč ... moje práce, vole!!!
9. Som despotická, panovačná, egoistická a krutá, dominy celého sveta sa predo mnou trasú a menia sa na neškodné subky, ktoré kňučia na škaredý prísny pohľad, žiadna špatnosť a perverzita mi nie sú cudzie, úspešne uvádzam ďalšie a ďalšie do života každý deň, premierne tak osemnásť až bezdvochdvadsať.
10. ThorPee @torpedo08 , zlatko, ešte stále ma chceš?!?!?!?!
2. viem dobre variť, trochu menej dobre piecť, ale sem-tam vydá
orientujem sa aj v nápojovej gastronnómii
3. som poriadkumilovná
4. som po všetkých stránkach samostatná a nezávislá
5. som vyrovnaná a zrelá osoba a nenesiem si do vzťahu žiaden toxický
bullshit
6. starám sa o seba, cvičím a žijem zdravo a určite k tomu budem motivovať i
partnera
7. som mimoriadne prítulná
8. som environmentálne zodpovedná
9. som antinatalistka
10. dokážem byť veľmi citlivá, starostlivá a empatická a byť pre partnera
oporou
je mnoho ľudí, ktorí sú príčetní a neriadia svoj život amygdalou
2. Nežiarlim
3. Nie som toxický a nestarám sa do tvojho súkromia
4. Som vyšportovanej postavy
5. Rád čítam
6. Humor mi nie je cudzí
7. Som dobrý v posteli
8. Mám nadpriemerne veľký penis
9. Rád sa bozkávam a maznám
10. Rád lížem, nie len zmrzlinu
11. Som za každé dobrodružstvo
2. som za každú srandu
3. Minam peniaze hlavne na zážitky.
4. Som empatický
5. Kúpim ti pivo
6. So mnou nezažiješ nikdy stereotyp
7. Nebojim sa riskovať
8. Rád sa túlim
9. Mám rád sex
10. Viem rozumieť potrebám partnerky
2. som makky, dobre sa ku mne tuli
3. vzdy dobre voniam
4. som maximalne empaticky
5. obetavy
6. nepijem/nefajcim (aj ked to byva skor minus )
7. nevyzeram najhorsie
8. humor
9. mam sexi otca ak by som ti nestacil
10. som dost zaloveny a ked sa mi zapacis, budem do teba silno investovat
2. už asi 3 dni som sa nesprchoval
2. mám vlastné bývanie
3. dobre zarobím
4. mám Buick Wildcat
5. mám Subaru WRX STI
6. mám BMW
7. nemám koronavírus
8. mám veľa koníčkov
9. som v pohode a občas mám drzú hubu
10. milujem sex
2. nepodvadzam
3. mam rad prsia vsetkych tvarov, farieb a velkosti takze sa zena pri mne nemusi hanbit
4. som retired, takze sa netreba klepat o peniaze
5. som IT (to je pussy magnet som pocul lol)
6. som inteligentny
7. som relativne zrucny, doma opravim hocico
8. nerad sa hadam (ale nie som uplne flegmatik)
9. mam rad psov
10. mam tazke OCD, takze ak to zena nebude sabotovat, tak vsade bude cisto
Ale cakam na forum o 10 (alebo aj 30) dovodov preco by niekto nechcel byt so mnou
pre
1. si citlivý a romantický
2. čo sa týka vzťahu tak ho nikdy neberieš na ľahkú váhu / keď máš záujem o ženu tak nemáš zadné vrátka aj keď s ňou nechodíš
3. si asi najvtipnejši človek akého poznám / nemáš žiadne hranice čo sa týka humoru
4. máš rád veľa sexu / zároveň si v tom veľmi dobrý / dobre sa bozkávaš
5. si starostlivý
6. vieš sa o seba postarať / si samostatný
7. si poriadkumilovný
8. si pekný a voniaš
9. máš dobrý vkus
10. dá sa s tebou komunikovať na akúkoľvek tému / vieš sa nad tým racionálnejšie zamyslieť a nenechávaš sa strhnúť emóciami
bonusovy bod : vieš hrať na viac hudobných nástrojoch
2. Snažím sa čo najviac vyhovieť...
3. Rodičia frajerov ma majú vždy radi
4. Rada sa túlim a taak
5. Som úprimná (ale to je niekedy viac na škodu, tak neviem či to sem patrí )
6. Keď som fakt riadne zaľúbená, tak dosť vecí tolerujem
Neviem napísať viac vecí