Zlých je vela. Ale medzi také najhoršie sú asi náladovosť alebo že neviem človeka utešiť/povzbudiť.
Dobrá vlastnosť je asi že viem velmi dobre vypočuť ľudí a často si všímam aj tie najmenšie detaily
Dobrá? -Snažím sa v každom človeku nájsť niečo dobré a na to sa sústredím, aj keď predtým spravil čokoľvek zlé.
Zla? -Snažím sa v každom človeku nájsť niečo dobré a na to sa sústredím, aj keď predtým spravil čokoľvek zlé.
Ale takto sa to nedá povedať, je to veľmi zložitá otázka. A pre niekoho je dobrá vlastnost aj upratovanie a pre niekoho je to zlá vlastnosť
Dobrá: nedokážem povedať nie, čo by som zaradil skôr do tej zlej vlastnosti, ale v podstate je to pre iných z ich pohľadu dobrá vlastnosť... Noo a s tým súvisí asi aj nápomocnosť, teda snažím sa pomôcť každému, ako sa len dá.
Zlá: naivnosť, verím, že človek taký nie je, ale nakoniec zistím pravý opak. Ešte by som chcel jednu zlú vlastnosť a tou je urážlivosť
No tak začnime zlým empatia mi totálne zamotala mozog a skrz ňu mám depky už ani neviem ako dlho a dobrá? Neviem podľa mňa je ich veľa neviem kde mám začať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Dobrá vlastnosť je asi že viem velmi dobre vypočuť ľudí a často si všímam aj tie najmenšie detaily
Zla? -Snažím sa v každom človeku nájsť niečo dobré a na to sa sústredím, aj keď predtým spravil čokoľvek zlé.
Ale takto sa to nedá povedať, je to veľmi zložitá otázka. A pre niekoho je dobrá vlastnost aj upratovanie a pre niekoho je to zlá vlastnosť
Zlých je viac, neviem, či je horšia nekomunikativnost alebo lenivosť
Zlá: naivnosť, verím, že človek taký nie je, ale nakoniec zistím pravý opak. Ešte by som chcel jednu zlú vlastnosť a tou je urážlivosť
zla: som strasne naivna
A pre mňa sú dobré obe, len ľudia s nimi majú často problém...
- extrémne citlivá a náladová
zlá vlastnosť: lenivosť, naivita
Som tvrdohlavá /zlá vlastnosť