Aj toto tu už určite bolo, ale týchto hier nikdy nie je dosť
Nezabudnite tagovať, ak toho usera poznáte, môžete napísať niečo, čo o ňom viete ale nie je to na prvý pohľad jasné (píše super blogy, je na birdzi dva roky, bojí sa hadov). Ak n
@sugy1 ja som sa ta nepytala na zdovodnenie, ale ked uz tak mozes skusit aj konkretne pomenovat pripadne do TS aby si nekazil hru vzdy sa rada dozviem nieco nove
nakladáš, hej? @matwejo je čistý pózer stačí pozrieť do jeho albumov... ide si tak z kúpeľne a zrazu sa naňho zavesí gitara, vlasy sa mu rozprestrú do priestoru... a tričko? ale kdeže, tričká sú overrated... a CVAK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
260 komentov
ktoru som prave precitala
píše geniálne blogy
je to obycajny kho-kho, co ani nevie co je to zhi-vot
@nesssie jee dakujem
@ouch ty, máš strašne krásne pozadie na webke
píšem to, čo si všímam podľa komentov a tak
@popolcek tebe tiež ďakujem
@51 to som tu už raz v podstate komentovala
chce mi ukradnúť nápad
registrujem 1x
@75 asi má rada bielu čokoládu
strašne dobre sa zabávam na jej blogoch
(mekki,ty si vyber jednu vec naschval ta netagujem )
dobré meno
@98 dievca, co ma rada trtkajuce lienky
@mkamka aj menuj kto sa jej zastava, nech vidi, kto ju tu musi furt obranovat pred birdzackami a ono o tom ani netusi!
pre boha, veď tie okuliare sú väčšie ako tvoja hlava
@chingula to počujem 1.-krát ďakujem
@108 nemá 8 rokov ale 4
má rada hnedú farbu.
@124 má v izbe Vampire Diaries hneď vedľa panenky Márie a jej frajer je @pilot
@130 má super okuliare a má ma rada, aj keď si to nechce priznať
zjem ťa, keď ťa chytím že TVD vedľa Panenky Márie...ty sa pri nej ocitneš, keď mi budeš robiť nervy (ktorá ja rada )
ale inak hej...@pilot -a si trafil
Ale tak ešte si na teba šplechnem @nathalicatko nemá facebook, ale hlavne že má všetky ostatné sociálne siete čo existujú
čo? čo také mám...? okrem B, Skype a Tweetu nič nemám...tak buď dobrý!
hm...@139 je skoro taký vysoký ako môj "pilot"
A ešte jeden fakt o nej: vie fakt dobre po anglicky.
(som vyšší, silnejší, krajší a múdrejší ako pilot
jéééj, ďakujem ale nemôžem sa hrabať na teba
-.-" nie je nižší ako ty...-.-" 195cm...a ehm, v ostatku sa tiež mýliš.. ale neboooj, teba mám tiež rada, ťuťko ale pilot je pilot
@144 má sexy okuliare na fotke
@ouch pochádza z kúta Slovnenska kde som nikdy nebol a na svoj vek má tiež vynikajúci vkus
a uz sa vyjadrite ku mne, sraci!!
A k tebe: jeden strašne štýlový chalan, čo má tak neskutočný humor, až mi rozum niekedy stojí
(pár komentárov si mi napísala a vždy si mi niečo vyčítala :/ )
mm47
@bejak Emilko, tak tak.
@ouch a bodaj by nebola a je to aj moja budúca manželka... hneď ako nasporím na cestu do ameriky... a na ostreľovačku s uspávacími nábojmi
@171 k tebe len toľko, že si mi frflal do niečoho, čo nemalo byť umelecké, ale i tak ďakujem
@mielikki
Ale písali sme o nich a už to, že ich máš vcelku rada je dobre. Vtedy si hovorila o sovičke, čo mala také divné meno.
a okrem toho, v PS: T bol spomínaný prehistorický jazyk Uyo a tiež tam je na začiatku to u...
tak neviem, moja divná hlava a moje divné asociácie
@mielikki No, tak teda nie. To meno, ktoré sa mi nepáči. (a)
@blackrisq
fuuf, aj keď nepoznám, ale super truper avatar, a mám z tej fotky pocit, že si musím dať plavky a ísť sa opalovať vííí
@zuzanne112 veď onedlho máme leto ale je to jedna z tých aktuálnejších fotiek, preto som ju zvolil ako profilovku
@antifunebracka má pravdu! ten server je furt dole... a jeho nick ma stále mýli, mám pocit, že to je "ona"
len som si klikla túto diskusia, prečítala zadanie a išla úplne dole.. na komentovanie.
a vidím, že sa to tu nejako.. asi už nepokračovalo v hre, či? nechce sa mi to tu teraz fakticky čítať, tak radšej odchádzam trápne
@blackrisq no preto tu uz mam radsej fotku
@zuzanne112 ide to rychlejsie, nez by si cakala treba refreshovat ale tak nebol to zas az taky trapas o par mesiacov na to vacsina z nas snad zabudne
(napísal som aj jednu dlhšiu poviedku, v ktorej je to kľúčový symbol)
takze @blackrisq dakedy pil "forever alone tea" ...
Ma super bydlisko
@heatrow my tuším ostaneme nafurt pri tom...že raz možno
@hereiam je tu