Ci už o svojich snoch, o svojich plánoch do budúcna, o svojich pocitoch myšlienkach, nladach, vzťahoch, negatívach a pozitívach,teraz co ta napadne. Co si myslíš o svojom živote ci chceš niečo zmeniť alebo nie... Ci chceš byť lepsim človekom alebo co ti
Fakt sa mi nechce. A myslim ze ked si rozklikas profily ludi tu tak aj ziskas okruh ich situacie, vnimania alebo aspoň jednu časť z neho.
A inak su to osobné info väčšinou, a to nejde len tak na vyvolanie, na to musíš mať impulz. Najlepšie človeka ktorému dôveruješ.
Ked si napisala-piste o svojich pocitoch, napadlo mi-I'm just a dreamer. Neviem ci som snilek, ale mam celkom rada Ozzyho-mame rovnaku diagnozu...
Plany do buducna nemam-nie som absolutne ale absolutne dobry planovac a pride mi, ze niektore veci sa naplanovat nedaju.
Naladu mam akurat dobru, tu pozitivnu v ktorej sa chcem vela ucit. Rada sa ucim. Cokolvek co ta napadne sa istotne chcem/budem raz chciet naucit, alebo som sa uz ucila.
Nemyslim si o svojom zivote ani ze je dobry, ani ze je zly-co je vlastne rovnake ako byt vlazny, takze som spokojna. A nie, nechcem nic menit. Neznasam zmeny. Pocuvam niekolko rokov tych istych interpierov dokola, zeriem to iste jedlo, proste moj zivot ma pevny rad(v tomto mi pride trosku moja diagnoza maznuta OCD-tie iste ritualy dokola a dokola a dokola).
Vztahy/kamarati-nechce sa mi pisat o inych ludoch. Nepovazujem za vhodne hovorit o ludoch co tu nie su.
Vies nechcem byt stale tak negativny aj tak som ale ked mi to hlava momentalne nekaze tak tie negativne veci pisat tak nebudem a tak ti tu nemam moc co napisat asi iba tolko ze ma boli hlava a brucho aj to su take momentalne pocity tak by to mohlo vyhovovat trosku zadaniu a mohla by si sa rozpisat najprv ty mozno sa potom chytia aj dalsi tak to byva casto snad uz to bolo aj tisic pismen ci ? A ked nie tak este nejake sem napisem: abcdefghkgfkfshkdetyeqqetuipplkjhfdaaxcvnmmllkjhgffdsaqwertyuioppllkjjhgfdsazxcbnmmlllhfwwetuippllheqqtiokbvhjkbvhijtrdghjiih... Dobre to uz by mohlo aj stacit
@marcello1111 kludni hormóny chlapec.. Takýmto štýlom z teba svätec nebude a máš od neho na milé dákeho pokora by ti nezaskodila skus nabudúce kláštor keď tak tam ta dajú na správu cestu keďže ako vidím sám sa motas dokola
@marcello1111 jebe na čisto už? Mne je jedno kto s kým co robí.. A tak isto si rob čo chceš aj ty lenže niekdy nebudes ten na koho sa hráš... Prečo by som mala z niekoho niečo vyťahovať.. Však stačí ze ľudia zhodnotia aký mali deň.
@tommyhot
Azijčan, ty mňa nedokážeš nasrať, ty sa do môjho Boha nestaraj, poklonkuj sa svojmu budhovi a svojim bitkoinkom, užívaj si smilstva a iným daj pokoj, lebo ak pokoj rozdávaš, pokoj aj dosiahneš...
@marcello1111 co keby si sa uklidnil? Je nový rok tak by si sa mal tak aj patrične správať.. A neviem či nemáš práve ty pomylenu vieru v Boha... Lebo Boh toto určite nekaze.. Más milovať svojich blížnych a nemáš im nadávať a máš začať od seba a potom od druhých vyťahovať na nich špinu...
@marcello1111 kráľ nie si ako vidím ? Ja sa k tebe budem správať tak ako si sám zaslúžiš a tak ako sa prezentujes.. A už mi láskavo sem nepíš tie tvien nenávistne komentáre sa uvedom a nájdi mier v sebe a správaj sa milsie k ľuďom a neber všetko osobne lebo ta to položí...
@clarise
tým pi.... som myslel pivôňka, máš zrejme o sebe nie najlepšiu mienku, keď si myslíš hneď na oplzlú nadávku...
a nakoniec, ja som ťa v tomto tvojom nevydarenom fore neozanačil ani raz oplzle na rozdiel od teba, čo je ako autorke fora skutočne nedôstojne a dehonuistujúce...mala by si sa v budúcnosti od takých aktivít vyvarovať, na dámu tvojho kalibru sa to nepatrí a nesluší....
@clarise
draháááá, aký rasista?...
tommyhot je beloch zo Slovenska a on sa takto ku mne správa ako zvyčajne cynicky a škodoradostne, ale ako sa hovorí : kto teba uráža, mňa uráža a že je taký aký je, je mne iba ľúto...
toť vsio....
ale už naozaj dosť, idem do parku na prechádzku...
@marcello1111 ja sa k tebe spravam tak, ako sa ty spravas k inym. Ale sebareflexia nikdy nebola tvoja silna stranka, takze ma tvoja reakcia absolutne neprekvapuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A inak su to osobné info väčšinou, a to nejde len tak na vyvolanie, na to musíš mať impulz. Najlepšie človeka ktorému dôveruješ.
Plany do buducna nemam-nie som absolutne ale absolutne dobry planovac a pride mi, ze niektore veci sa naplanovat nedaju.
Naladu mam akurat dobru, tu pozitivnu v ktorej sa chcem vela ucit. Rada sa ucim. Cokolvek co ta napadne sa istotne chcem/budem raz chciet naucit, alebo som sa uz ucila.
Nemyslim si o svojom zivote ani ze je dobry, ani ze je zly-co je vlastne rovnake ako byt vlazny, takze som spokojna. A nie, nechcem nic menit. Neznasam zmeny. Pocuvam niekolko rokov tych istych interpierov dokola, zeriem to iste jedlo, proste moj zivot ma pevny rad(v tomto mi pride trosku moja diagnoza maznuta OCD-tie iste ritualy dokola a dokola a dokola).
Vztahy/kamarati-nechce sa mi pisat o inych ludoch. Nepovazujem za vhodne hovorit o ludoch co tu nie su.
A teraz si to zrataj.
Inak je mi ľúto, že neprispejem svojimi 1000 písmenami, lebo na to tu som príliš málo anonymná... Takže som vlastne ako Marcello.
si bútľavá vŕba a či čo?
@11 ked pokladas take napicu otazky
a ty si vyser oko, ani stretnúť s jeho veličenstvom som sa nesmel...a tu ideš dávať rady čo mám robiť...
Azijčan, ty mňa nedokážeš nasrať, ty sa do môjho Boha nestaraj, poklonkuj sa svojmu budhovi a svojim bitkoinkom, užívaj si smilstva a iným daj pokoj, lebo ak pokoj rozdávaš, pokoj aj dosiahneš...
s tebou som skončil a odpúšťam ti tvoje nevhodné správanie na moju osobu....
tým pi.... som myslel pivôňka, máš zrejme o sebe nie najlepšiu mienku, keď si myslíš hneď na oplzlú nadávku...
a nakoniec, ja som ťa v tomto tvojom nevydarenom fore neozanačil ani raz oplzle na rozdiel od teba, čo je ako autorke fora skutočne nedôstojne a dehonuistujúce...mala by si sa v budúcnosti od takých aktivít vyvarovať, na dámu tvojho kalibru sa to nepatrí a nesluší....
draháááá, aký rasista?...
tommyhot je beloch zo Slovenska a on sa takto ku mne správa ako zvyčajne cynicky a škodoradostne, ale ako sa hovorí : kto teba uráža, mňa uráža a že je taký aký je, je mne iba ľúto...
toť vsio....
ale už naozaj dosť, idem do parku na prechádzku...
chojkaj si užívať a zbytočne neotravuj....