@narazuvzdornaa ja to raz nechápem. nechcem aby to zle vyznelo, jak od dákeho creepa, ale ja to mám takmer presne rovnako kks, už pár krát si napísala čosi úplne jak by som to ja napísal....
Svoje priority a koníčky tu rozpisovať nebudem, nemám za potreby dávať to do pozornosti neznámym ľudom, ale všetko čo ide mimo nich je viacmenej zbytočné a snažím sa tomu vyhýbať...
prikyvujem druhým ľuďom na to, že som kokot, chuj, hajzel a nech skapem...
nejak sa nad tým nad tým nepozastavujem, keď mi to už oni - "spravodliví sudcovia" povedali, asi to bude pravda....
Tenisky .. Vec na ktorej si dám fakt záležať. Hlavne teraz nové modely na footshope. » www.kuponyzdarma.sk/footshop-sk/... Ešte aj so zľavou, čo viac si priať
som v 3. na OA, takze asi sa budem uberat ekonomickym smerom (hoci su veci, ktore ma tam naozaj nebavia) a dalej by som chcela pokracovat na VS s ekonomickym zameranim a potom uvidime...mozno by som sla niekde do Ameriky alebo Australie, aby som sa zdokonalila v anglictine... krasna predstava, len co bude pravda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
haluz
nejak sa nad tým nad tým nepozastavujem, keď mi to už oni - "spravodliví sudcovia" povedali, asi to bude pravda....