no....kamarátka keď si zo mna robí prdel, tak mi hovorí "postih" a dosť sa to ujalo, jedného času mi tak každý hovoril...a zas druhý kamarát mi pri jednom opijáši vymyslel "kundička bundička" ...trapne...čo už
3. Chcela by som počuť ako sa vyslovuje to Y na začiatku
Kým som sa nedala ostrihať, bola som Barbie (aj keď je pravda že tejto prezývke dodnes nerozumiem, ale tak... kedy som ja mohla tvrdiť že rozumiem svojim spolužiakom zo strednej? )
A potom mi na celých tých 8 rokov (a až do dnešných dní vydržalo "Mesko" (alebo "Mäsko", to už je na vás ako to chcete mať napísané ) Zo začiatku ma to neskutočne rozčuľovalo a nakoniec sa to "udomácnilo" tak že aj dnes, dávno po maturite ma tak zvyknú volať niektoré kamarátky
A druhé používané je Gali práve kvôli tomuto môjmu internetovému nicku, ale aj na to som sa už "naučila počúvať"
Ked som mala 11 volali ma mariška Vzniklo to na jednom treningu ked som nosila taku ciernu ciapku s grassom na cele som ani nevedela co to je myslela som ze nejaka rastlinka pekna a starsi na treningu sa zacali haluzit strasne na tom a a si 2 roky ma volali mariska
tak ja ich poznam vela,ucitelky boli sysel,leukemia,funa,hasis...
v praci je to zajacica-kvoli zubom,korytnacky-kvoli pomalosti,sakal-proste sakal,slimak-lebo jazdi ako slimak,grun willy-dlha historia,hroch-lebo vyzera a pohybuje sa ako hroch,psicek-lebo panackuje veducemu,kaceny-lebo Katky,kozy-lebo im tak povedal veduci...
no asi je toho trosku moc,ale ked si este spomeniem,doplnim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Milá ma, Žužana,
po lebeni dostaneš od rána
Ja som vzdy bola taka vysokaaaanska v porovnani z ostatnymi...Esteze sa to casom vyrovnalo..
"Vajcadlo" XD
Nechapem, odkial to vyhrabala, ale uz roky je to jedna z mojich najlepsich historiek
a latincinar ma volal Joko wooow, i love lennon
naposedy v tabore to bolo "uterák", lebo sme sli z tabora na kupalisko a ja som si zabudol uterak.. ale nakoniec mi poziciali
ale neni to od nijakej historky.. proste PaPo Di KaKo
Treska
Veverička Terezička
Veverica
inak u nás jedného prezývajú Kyko... znamená to kysucký kokot
a ešte EMo
a učku jednu voláme Rezanec, lebo sa volá Slížová
a ešte že Henrich I. Vtáčnik ma iniciálky HIV....
haha na tom som sa ujebávala tak tri týždne...
...v nasej dedine je vela takych prezyvok
Ucitelka sa vola Reznikova, tak ju volame Rezen
Amrafel - ROFL.
inak moja - nácek čo nemá na strojček a preto sa neholí..
+ keď som mal zlomenú nohu - Barláš..
Fragile teraz som si prečítal tvoju a strašne sa tu ujebávam Vajcadlo
Kým som sa nedala ostrihať, bola som Barbie (aj keď je pravda že tejto prezývke dodnes nerozumiem, ale tak... kedy som ja mohla tvrdiť že rozumiem svojim spolužiakom zo strednej? )
A potom mi na celých tých 8 rokov (a až do dnešných dní vydržalo "Mesko" (alebo "Mäsko", to už je na vás ako to chcete mať napísané ) Zo začiatku ma to neskutočne rozčuľovalo a nakoniec sa to "udomácnilo" tak že aj dnes, dávno po maturite ma tak zvyknú volať niektoré kamarátky
A druhé používané je Gali práve kvôli tomuto môjmu internetovému nicku, ale aj na to som sa už "naučila počúvať"
v praci je to zajacica-kvoli zubom,korytnacky-kvoli pomalosti,sakal-proste sakal,slimak-lebo jazdi ako slimak,grun willy-dlha historia,hroch-lebo vyzera a pohybuje sa ako hroch,psicek-lebo panackuje veducemu,kaceny-lebo Katky,kozy-lebo im tak povedal veduci...
no asi je toho trosku moc,ale ked si este spomeniem,doplnim...
potom woshi...to je dlhá história
a ešte buldozér.
a jedna učitelka čo si nemôže zapamätať moje meno mi hovorí Jožoferolukášjuro... a samozrejme ani jedno nieje správne
a kamarátka má ,že Uško