meningoencefalomyelopolyradikuloneuritída (neuroinfekcia: mozgu, mozgových plien, miechy, miechových koreňov a nervov) ---> to som sa ucil cca 2 tyzdne dozadu
@8 veď tí chudáci ani nemôžu oboznámiť svoje okolie so svojou fóbiou!
ale inak, je ich dosť, tak napr. "najnevypočítateľnejšia" , "najneokrasukorčuľovávateľnejší" alebo "najmenejpodporovateľnejší" či plno čísloviek, napr. "miliónpäťstopäťdesiatpäťtisícdvestopäťdesiatdosem"
takmer každý a jeden príspevok je správny. napísala si "napíšte slovo"
a si príliš malá na to, aby si rozhodovala, čo slovo je a čo nie, odhliadnúc od puristického alebo iného motívu.
a ďalej už radšej nepíš svoje argumenty, čo aj máš slobodu prejaviť svoj "názor". sú totižto kontraproduktívne. a dokonca aj slovo "kontraproduktívny" obsahuje viac ako 15 znakov, aby to bolo jasné.
@kemuro respektujem tvoj nazor a to je tak cele, to co budem robit a to ake budem davat poziadavky je moja osobna vec, je to moja anketa ak si si nevsimol
@cajocky
1-Pneumonohipermicroscopicsilicovulcanoconiosa - ochorenie pluc
2-Znajneprekrystalizovavatelnejsievajucimi
3-Chargogaggoggmanchauggagoggchaubunagungamugg - je jazero v Massachusetts tak ho volaju domorodi indiani
4-Supercalifraghialisticexpialidocious - pocit ktory vymyslel Kopernik pri ojaveni niecoho uz si nepametam citaj suprkalffredzlistkexpialidouses
5-Hippopopomonstroskeskipedaliofobia - strach z dlhych slov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
fóbia z čísla 666
nie, neratam
@9 ona chcela viac ako 15 ^^
Czterystaczterdzieściczterymiliardyczterystaczterdzieściczterymilionyczterystaczterdzieściczterytysiąceczterystaczterdziestoczteroletni
alias
Bangkok
sociolingvistická
subkategorizácia
ale inak, je ich dosť, tak napr. "najnevypočítateľnejšia" , "najneokrasukorčuľovávateľnejší" alebo "najmenejpodporovateľnejší" či plno čísloviek, napr. "miliónpäťstopäťdesiatpäťtisícdvestopäťdesiatdosem"
83, ci tak dajako
20, ak sa nemýlim
nie nespočítala som to a nechce sa mi
a si príliš malá na to, aby si rozhodovala, čo slovo je a čo nie, odhliadnúc od puristického alebo iného motívu.
a ďalej už radšej nepíš svoje argumenty, čo aj máš slobodu prejaviť svoj "názor". sú totižto kontraproduktívne. a dokonca aj slovo "kontraproduktívny" obsahuje viac ako 15 znakov, aby to bolo jasné.
opakujem - slovo!
Božé, som trapka. Odteraz radšej pozerám aj predošlé komenty.
tak moje najobľúbenejšie také dlhé slovo je najpravdepodobnejší a vlastne jediné čo ma aj napadne
25písmen
1-Pneumonohipermicroscopicsilicovulcanoconiosa - ochorenie pluc
2-Znajneprekrystalizovavatelnejsievajucimi
3-Chargogaggoggmanchauggagoggchaubunagungamugg - je jazero v Massachusetts tak ho volaju domorodi indiani
4-Supercalifraghialisticexpialidocious - pocit ktory vymyslel Kopernik pri ojaveni niecoho uz si nepametam citaj suprkalffredzlistkexpialidouses
5-Hippopopomonstroskeskipedaliofobia - strach z dlhych slov