Sem môžte napísať čo len chcete, na čo práve myslíte,či ste hladný, niečo čo vás dnes potešilo, čo budete robiť, čo vás nahnevalo, môžte sa mi pochváliť..Rada si prečítam všetko
mám rada zelený čaj naj nealko aj s grankom. skazila som si priatelstvo s mojim naj kamošom tým, že som mu povedala, že ho milujem. teraz sa budem učiť som na gyme a rozmýšľam, či prestúpiť, nechcem stráviť najlepšie roky na výške. ale neviem na aku školu :/ dnes ma potešilo jedno malé dievčatko, ktoré mám veľmi rada, keď si ku mne sadlo a rozprávali sme sa. má krásne modré oči najkrajšie oči na svete. dnes sme mali na telesnej zumbu a ja ju neznašam. neviem či má význam začínať s futbalom v 15 tak si ho nehám asi len ako kružok v škole a budem sa venovať tanci tam sa rýchlo niekam dopracujem, čo povieš? len neviem či ľudovky alebo hip hop.
@spacebound heh zelný čaj je super no...prečo nechceš stráviť najlepšie roky na výške? Myslíš že to je strata času ? a hej no ked ta bavi tancovať, tak tancuj . držim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@tavysoka a to už prečo? z ničoho nič?
@dievcatko13 stačí ..ja som nikdy nevymyslela žiaden song :/
@anitchka tak to musi byt velmi pekný náramek
@spacebound heh zelný čaj je super no...prečo nechceš stráviť najlepšie roky na výške? Myslíš že to je strata času ? a hej no ked ta bavi tancovať, tak tancuj . držim palce