Pri akej hudbe sa viete uplne uvolnit...napriklad mate strasny den a zapnete si trebars nejake SKA a zabudnete na problemy ...no u mna je to BOb Marley ...a vseobecne reggae..a u vaaaaaas??
no, kedze sa posledne cca 2mesiace citim vkuse otrasne,niekedy menej, niekedy viac, tak uz mi nic take ako hudba nepomaha a keby aj, tak momentalne nemam sluchatka do mp3 takze nepocuvam nic, len vkuse to co mam v mobile...
ked podrebujem odplavit myslienky niekam dofaka tak si pustim, nieco co nijako nesuvisi s mojou momentalnou naladou a nieco co mam overene... co sa mna tyka, napada mi massive attack... viem co od nich mozem ocakavat a poznam to natolko, ze nad tym nemusim velmi rozmyslat, takze je to dokonale
Pri takej ktora suznie s mojou naladou, ale fakt taky fest uvolnujuci je jazz. A ked mam strasny den tak nepocuvam rozhodne nejake drbnute optimisticke ska.
pre mna je to určite hiphop zadancujem si a bo iba thak sadnem na postel a šetko ide preč...a potom dnb, funky, regge...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa trip-hop to je pecka....
ja milujem R´N´B... a hip hop A rap, tak to len h16, Čísla nepustia, pri tom sa da sňkráásne rozmyslat ale ked mi je vazne na nic, a potrebujem si poplakat, pustim si OST Meet Joe Black
hmmm...dnb,reggae, reggaejungle, chill out, ska, funk, psychadelic...je toho vela ale najviac ma ukludnia dobre chilloutove sety napriklad clubinic - chill out tea, ale ukludnim sa aj pri lixx-ovi, a take na odreagovanie, psytrance, kludne aj punk, slovensky, martinsky - chov hro chov napriklad ale to tu iste nikto nepozna, takze tak...
hmm, Floydov pocuvam stale, slovom stale a ak nahodou nie tak mi k naladu vzdy sadne Radiohead, dalej Opeth a ked mam velmi velmi zlu naladu tak vacsinou nieco dost tvrde a agresivne, najcastejsie asi tak Strapping Young Lad..
leafly nechcem ti brať ilúzie, ale bob marley bol vyznávačom rastafarianizmu. /pozri čo znamená rastafarianizmus - je to dosť silné rasistické náboženstvo/sekta a reagge sa s ním dosť spája. reagge vznikalo na jamajke, kde boli vždy politické nepokoje, ľuďia ťažko pracovali.. a bol to hlavne bob marley, ktorý ho rozšíril do celého sveta. ale pozadie jeho viery, nie je moc pekné..
no a ak téme. všetky kľudné gitarovky.. rock, nejaké romatické srandy.. melodický metal.. ale naozaj to záleží len od nálady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ak na vylepsenie nalady tak Polemic
ale ak je ta nalada na bode mrazu tak balady..
ked si moju mziern u naladu vylepsim nejakou omamnou latkou, tak tenacious D
nj ten film som kukal minimalne 15 krat
ale napriklad ked mam taku blee naladu tak take nieco ako guns and roses ide do mojich usi
normalne pesen Blank & Jones-Desire (dáky mix de nespivaju
na Avantasiu musim mat dobru naladu =D ale staci byt aj nahnevany
no a ak téme. všetky kľudné gitarovky.. rock, nejaké romatické srandy.. melodický metal.. ale naozaj to záleží len od nálady