Stretli ste sa niekedy s reálnym narcisom? Mali ste s niekym takým niekedy vzťah (akýkoľvek už) a až časom ste zistili, že trpí touto poruchou? Aké to bolo? Vedeli by ste takého človeka tolerovať, alebo ste „zmizli“ a odišli? Akékoľvek skúsenosti sem!
odporúčam sledovať linki Darcey x Jesse z 90adys fiance analyuzovane dr Kirk Hondom z psyhcology Seattle najlepsia vec na svete Jesse je trocha na tom spektre. aje to both enetertaining a aj zaujimave edukacne
Hej chodila som s takým..a zistíš to až neskôr lebo na začiatku sú to snáď najstarostlivejší, najpozornejší, najcharizmatickejší a vtipní ľudia dá sa to zistiť tak že aj na zaciatku na všetkých okolo hovorí zle veci.../mal samé šialene expriateľky , známych, ľudia si na neho vymýšľajú atď. a on je vždy ten chudáčik/ ..neskôr začne manipulácia , citové vydieranie a aj keď zle veci robí on aj tak budeš na víne ty a on chudáčik ..a nakoniec budeš ďalšia šialená ex a on sa bude obzerať po novej "obetí"
Stretla, aj vztah som mala a je to dost nebezpecne, hlavne ked ide aj z vonkajsieho nezaujateho pohladu o naozaj vynimocnu osobnost. Ale vcas som utiekla a potom som si uz davala vacsi pozor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov