Samozrejme, nič príťažlivejšie ako moja osoba pre mňa neexistuje. A dnes som sama so sebou prežila krásne nákupy, čo ma utvrdilo v tom, že sama seba dokonale vyhovujem.
A ako bonus mimoriadne zbožňujem svoj zmysel pre iróniu.
áno ráz sa mi to stalo a potom sa mi to zdálo veľmi choré
pri dlhšom pozorovaní som bola sama so seba veľmi vzrušená a nemyslela som na nič iné ako sama na seba ja som sa milovala. Ale potom už ma to nebavilo, lebo to bolo choré a ja som sa cítila ako nejaký blázon. Potom som s tým prestala. Ale teraz mám svojho drahého, teraz ma vzrušuje on a som tomu ráda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ja napodobne a vela krat... obcas sa pozriem do zrkadla a vyzeram tak dobre ze si proste nepomozem
Málokedy.
A ako bonus mimoriadne zbožňujem svoj zmysel pre iróniu.
pri dlhšom pozorovaní som bola sama so seba veľmi vzrušená a nemyslela som na nič iné ako sama na seba ja som sa milovala. Ale potom už ma to nebavilo, lebo to bolo choré a ja som sa cítila ako nejaký blázon. Potom som s tým prestala. Ale teraz mám svojho drahého, teraz ma vzrušuje on a som tomu ráda.