Plysaka mu nekupuj to je uz otrepane. Kup mu zubnu kefku a ponozky . he mna by napr. potesilo dobre kovove pero. Ja som schopny za pero dat aj 350Sk no co uz
plysaka nieeee... (( mne sa pacia take darceky vtipne akedze sa este moc nepoznate bude to lpsie ako nieco uplne ze osobne a nahodou by si sa netrafila...teda ak ma zmysel pre humor...urcite mate taky obchod dakde kde su veci typou - v pripade potreby rozbit sklo, oscara pre najlepsieho futbalistu, tricko s nejakym super napisom atd...... teda mne sa toto paci ovela viac nez plysak ...
no plysaka ee ...to rozhodne ale aj tak dik....no rozmyslala som nad takim hovadinkami smiesnymmi... ...heh niektory mi radia kupit mu cumlik a povedat mu tu mas ty moje male bab ale nemyslem ze to bude dobre...no tak nejaku hovadinku najdem vela ludi mi poradilo nieco smiesne tak skusim dakujem veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi pekne vsetkym!!
no tak ak byvas v nejakom vecsom meste.. tak nieje problem najst nejaky obchod..vies s takymi somarinami zabavnimi.... alebo nejake tricko podobneho typu ako spominal predomnou nekdo..... popripade nejake cdcko... film..... cokolada k tomu...... no ale len nekupuj plysaka a podobne kraviny... tym ho odradis... skus nieco vtipneho.... a aj ked to nebude zrovna neviem co .... tak urcite oceni aspon snahu a to ze si si nanho spomenula...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
krasny
krajsi
JA
ONE VODKA pekne rovno napisane
TWO VODKAS trocha rozmazano a nakrivo napisane
THREE VODKAS bolo uz take dvojmo a veelmo rozmazane
a pod tym sa uz len domyslietdalo ze takou machulou je FOUR VODKAS