Baby co by ste chceli od chalana na narodky???Ale nepiste,ze byt s nim,alebo tak To ja viem ze by ste chceli byt spolu,ale myslim nejaky darcek ktory by ste chceli.A mozete napisat aj vek.Diki
niečo, čo vlastnoručne urobíš-napr:do rámčeka na fotku daj svoju hlavu aj jej ale z rozdielných fotiek a dokresli vám telíčka a jej aj krídla, že je tvojím anjelom...alebo niečo také...
caute.tamvtme má výborný nápad.no ja nie som vôbec zručný.a nápadmi zväčša nehýrim.11.mája mám 20rokov, keby niečo.keby sa niekto cítil sám, nemusí to odkladať. najlepšie ak býva vo Zvolene (som tam pondelok až štvrtok do 16,15) alebo v Trenčíne (štvrtok od 18,55 približne do nedeľe 15,00k dispozícii). v máji budem v iných časoch bývať na týchto miestach, lebo mám hlavné cvičenia aj cez víkend a obcas nie v týzdni, takze píste sem, ci som tam alebo nie, ak sa chcete stretnúť.všetkým čo majú alebo už mali narodky, prajem všetko dobré. Hlavne buďte zdraví a aj keď nebudete, nech netrpíte a nie ste sami.
ale napriklad aj krasne kvety by boli podla mna fajn...to dost potesi, aj ked je to len malickost... a ako kolegyna pisala, taketo osobne darceky, ktore si budete vzdy pamatat...
kvety nie lebo rychlo zvednu nieco take co by vydrzalo mal by to urobit sam nieco co by naznacovalo to ako sa prvy krat stretli no proste nieco take naco spomiina.ked mu na nej zalezi tak daco vymysli aj keby bol neviem aky tupy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov