kedy sa ludia zaoberali pracou a snazili sa vytvorit si spolocnost ktora by bola prinosom, potom nastala doba ked sa veci zacali uvolnovat a pre ludi bolo dolezitejsie to co prezivali a uzivali si hlavne, neskor opat prisla doba ze sa viac sustredili na spolocnost a dnes je tu zase uvolnovanie ... no nestrieda sa to tak extremne oba procesi su pritomne naraz a prelinaju sa ... no mam pocit ze vo vacsine teraz prevlada uvolnovanie
@fxx rýýýýýchlo si cho´d sadnúť pred TV a zopber si diaľkové ovládanie, lebno pri televízor si leniví dováľať svoje vajcia azapni ho a pozeraj tie primitívnosti od Markízy až po aleluja.
@zmrdak pre mňa si retard ty, pretože sa vyjadruješ vulgárne (a je jedno, že nepoužívaš slová kokot, piča, jebať a tak ďalej, čo sú možno expresívnejšie vyjadrenia, než tie v tvojich príspevkoch, ale tvoje príspevky sú primitívne, plné urážania - i keď nepriamo -, nadraďovania sa a hlavne to znie ako prepis reči nejakého notorika sediaceho v krčme, ktorému z huby tečie pivo a sliny a popritom búcha po stole), každého hneď osočuješ, nepríjmeš iný názor a dokonca ho ani, svojím retardovaným uslintaným krčmovým spôsobom, nepovolíš vyjadriť.
a zaujímalo by ma, kde je to tvoje IQ, ktorým sa toľko oháňaš, keď máš očividný problém s argumentáciou.
je to odveci. akoby ta dnesna doba bola v tomto ina. v minulosti to bolo tiez tak. napriklad homosexualita bola v obdobi antickeho grecka nieco bezne, nieco, nad cim sa clovek ani len nepozastavil. teda, vlastne, homosexualita medzi muzmi. medzi zenami bola tiez tolerovana. takze to vobec nie je vyplodom nasej doby, ako sa tu pohorsujes. nasilie taktiez. vezmi si napriklad zapasy gladiatorov. ale dobre, ak nechcem zachadzat do tak vzdialenej minulosti, ktora doba bola podla teba taka uzasne mravna, plna hodnot? iba vtedy nebolo vsetko zmedializovane. ale pre teba je asi najvacsie zlo to, ze sa veci medialuzuju. ak sa s tym nedokazes vyrovnat, preco mas zapnuty pocitac? ignoruj pokrok, tv, radio, necitaj noviny, chod si zit niekde do lesa, mozno tam najdes svoj pokoj. howk
@zmrdak a ešte máš očividný problém s pamäťou, ako som si práve všimla ach jaj, len sa povyburuj tuto na internetovi, zmeň svet, všetci ti budú ležať pri nohách a bozkávať tvoje trojciferné IQ. ja si radšej idem užiť pekný deň.
Vieš, niesi sám. Takých ako ty je po kokot. Na všetko pindáte a nič sa vám nepáči, lebo tu nemáte miesto, neviete sa prispôsobiť, alebo ja neviem, to sú tvoje problémy.
Každopádne birdz by s tým mohol začať čosi robiť. Či?
Zišlo by sa tu niečo ako hodnotenie karmy. Komu klesne pod určitú hodnotu letí automaticky do . A nebudeme sa musieť zdržiavať s, poviem to opäť slušne, ľuďmi tvojho druhu.
Ale je pravda, žeje tato doba nenoramlne presexualizovana a z nenormalnych veci sa "stavaju" veci normalne. Z uchylaka je odrazu bojovnik za ludske prava... :/
presne tak, moja reč !!! ´každý to berie ako niečo super, pritom je to kokotskosť prvého stupňa... celý svet je hore nohami a je to fakt smutné, ale poradím ti... ignoruj to a užívaj si život, kým ti ho ostatný nedodrbú. zachvíľu tu máme svetovú vojnu alebo koniec sveta a našťastie sa celý tento omyl prírody s názvom "človek" pominie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
inak,prípomina mi to xhtml-a
Toto je dnešný svet, pičuj(teraz sa pojeb že nadávam) si koľko chceš ale tvoj malý chochor to neovplyvní
Vždy to bude nejaké, keby svet bol taký ako ho každý chce tak .. to sa vlastne nedá. I lol'd
Vyvaľ si vajcia a potom sa o niekoľko rokov sťažuj, že si neplodný.
Kedy si bol naposledy v spoločnosti? Alebo ty len celý deň poučuješ na nete? Nechcel by som mať taký život
a zaujímalo by ma, kde je to tvoje IQ, ktorým sa toľko oháňaš, keď máš očividný problém s argumentáciou.
nenadra´dujem sa, každého normálneho rešpektujem a nikoho neurážam, ak považuješ za urážku retard, tak si na tom dosť špatne.
Nie, toto bol dokonalý opis ľudí tvojho druhu.
Vieš, niesi sám. Takých ako ty je po kokot. Na všetko pindáte a nič sa vám nepáči, lebo tu nemáte miesto, neviete sa prispôsobiť, alebo ja neviem, to sú tvoje problémy.
Každopádne birdz by s tým mohol začať čosi robiť. Či?
Zišlo by sa tu niečo ako hodnotenie karmy. Komu klesne pod určitú hodnotu letí automaticky do . A nebudeme sa musieť zdržiavať s, poviem to opäť slušne, ľuďmi tvojho druhu.
@fxx ešte, ešte
Ale inak, uplne ze hlbkovy rozbor. krasa. fakt.