Ahojte. Pred pár dňami som založil fórum s mojím problémom ohľadom môjho údajne imaginárneho kamaráta. Bol som medzitým znova u psychologičky a zistil som že nej, ani mojím rodičom nič nevysvetlím.
Tak som sa teda rozhodol že so svojím kamarátom Ma
nechapem ? preco chces utiest s kamaratom ? ste gayovia, ci ? cez hranice ako 13 rocne decka vas do chiny a afriky urcite nepustia .. a potom kto vam povedal ze v tychto krajinach je osud viac nakolneny detom ? ty si videl v akych podmienkach ziju deti v tychto krajinach ? .... mas este len 13 sed doma na zadku a nespekuluj, ked podrasties tak potom sa zacni zaoberat takymito otazkami
fajn som sa zasmial......klamem, len som sa pousmial
Hlavne tam neber psa, mačku ani nič podobné pretože to ti zabavia v prvých lahôdkach...
Či vás pustia na letisku neviem ale vlakom je to tiež sranda cez celé Rusko (ale nepriznávaj sa že si zo Slovenska lebo ich dnes porazíme )
A odpracované roky sa ti počítať bohužiaľ nebudú ale už dávnejšie rozmýšľam nad tým že by som dal do parlamentu návrh na úpravu práce maloletých s hlavným bodom: Práca v baniach nielen pre dospelých....a teda jedným bodom by mohla byť aj táto tvoja ošemetná situácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
co si ty za kokota
ale tá posledná otázka mi príde taká..že tomuto fóru neverím
Žijú tam tie deti tak, lebo málo robia. Ja budem robiť veľa.
fajn som sa zasmial......klamem, len som sa pousmial
Hlavne tam neber psa, mačku ani nič podobné pretože to ti zabavia v prvých lahôdkach...
Či vás pustia na letisku neviem ale vlakom je to tiež sranda cez celé Rusko (ale nepriznávaj sa že si zo Slovenska lebo ich dnes porazíme )
A odpracované roky sa ti počítať bohužiaľ nebudú ale už dávnejšie rozmýšľam nad tým že by som dal do parlamentu návrh na úpravu práce maloletých s hlavným bodom: Práca v baniach nielen pre dospelých....a teda jedným bodom by mohla byť aj táto tvoja ošemetná situácia