Podľa mňa by sme ich my, muži nemali biť...ale tak s deti budú spratkovia rozmaznaní, a vôbec si nedokážem predstaviť, že by som dieťa udrel alebo ženu...avšak som dnes pozeral film Obchod na Korze, a keď Tóno vymlátil tú čúzu som sa len potešil, tá si to
som za rovnakeho nazoru,ani ja by som nikdy babu neudrel,ale je rozdiel medzi pičou a zenou spoznal som uz take "baby" ze ono to je vlastne len zenskeho pohlavia,ale je to piča,a taku by som jej vpalil ze by sa nespamatala ale to je len jedna baba inac by som babu nikdy neudrel
@iwanna5 súhlasím s tebou.. taký chlap už nestojí za veľa.. nech je tá ženská akákoľvek.. nech si nájde niekoho rovnocenného a svoju zlosť si vybije inakšie..
@holyknight lebo by si zblizil niekomu, koho lubis, aj ked ta podviedla...je to len moj nazor, ja by som to nedokazala a zbit niekoho, skor by sa na mne zasmial
mna v zivote nikdy nikto nebil. a nemyslim si, ze by som bola spratek, ktory by sa neucil, nestaral sa o buducnost a kazdy piatok byval najeb. a nasilie na zenach? ako moze chlap udriet zenu? preboha, ved zena nikdy nebude na takej fyzickej urovni(okrem kulturistiek , aby ustala facku od muza!!a Obchod na Korze bol len film v skutocnosti NIEKTORI muzi mlatia zeny, len preto, ze isla do prace a dala si suknu nad kolena. ...alebo si vobec suknu dala.
@fxx no vidis vecina je proti...ale tiez ako vravis aj ja som sa s jednou spoznal,picou , par krat uz boli nervy na kraji ze jej taku prijebem ze stena jej da druhu, a este sa pochvalila ze ako dieta nikdy nedostala, a my cely kolektiv kukneme na seba...no vidiet
@adaadisallaares tak hej bol to film,ale dost skutocny, a mne nejde o to ze ked opilec dojde domov a zacne vystrajat ale ze proste niekedy nieje ina moznost ako jej jednu struhnut disappointed:neboj sa na teba by som nesiahol
@frxxx ale tak.. ok.. keby ta zena podvadza a dozvies sa to od niekoho, tak prides domov zderes zenu a pak zderes aj toho chlapa.. ale to su ine situacie. zena ma byt tak vychcana, ze ked uz podvadza chlapa, tak by sa to nemal dozvediet ale to su take pripady, kedysi to zena zasluzi, sak na co si zebere chlapa, ked ho pak podjebkava.. ale tak.. aj chlapi su svine .. a ja by som niekedy chcela videt zenu, ktora zbije chlapa, preto, ze ju podvadza..... nevyvaazene sily...
noo kazdeho muza ktory dokaze udriet zenu a dieta( nemyslim teraz ze dat dietati jednu po zadku ked vystraja) myslim tym ho zmalit ako tyrat, tak by som vsetkych takych muzov idiotov lebo podla mna sa inak ani taky clowek neda nazvat- vykastrovala je to sice welmi krute zrejme pre ich hrdost a tak ale nabuduce by si rozmysleli ci by nieco podobne urobili..
@adaadisallaares no nikdy by som neudrel zenu zato zeby ma podvadzala ...alebo v takej situacii...lebo to je ksor len moj kokotizmus...by musel byt fakt taky pripad zeby odomna tahala peniaze, klamala ma,picovala do mna,hubovala,stale si stazovala,a este keby pride tomu vhodna situaciu po dlhom case dusenia zlosti...ale neviem si to ani predstavit ale za neveru by som akurat asi sebe prijebal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
zenu ani kvetinou neudries
a dieta...to neviem no, urcite ak tak tak len primerane silno a v domneni, ze to prinesie vychovny efekt
u mna žena = dobra matka a verna manželka, ostatné = marhy a tam to pravidlo neplatí...
Aj malé dieťa ináč vychovať.
To by ale rodičia na ne museli mať čas.
Ale zas niekedy asi treba "po zadočku" . Ja som si tak zapamätala veci doteraz.
*Ten, kto udrie ženu, nie je chlap, ale obyčajný chudák.
@adaadisallaares tak hej bol to film,ale dost skutocny, a mne nejde o to ze ked opilec dojde domov a zacne vystrajat ale ze proste niekedy nieje ina moznost ako jej jednu struhnut disappointed:neboj sa na teba by som nesiahol
Síce tých úžasných manželov mlátiacich svoje ženy a deti v rámci nudy by som postrieľala.