Akože fakt nechápem tie vaše "odchody", kvázi desná symbolika, že už sa tu neukážem, no čo to je za kokotské zmýšlanie.. boha akože jak tu Tomáš písal že dakto dospeje a začne mať svoje problém
nj vyhlasovat ze odchadzam z birdzu mi pride v celku velmi nelogicke, nezmyselne, nekonsekventne... konanie, leda zeby kvoli zvyseniu popularity, aby ich ludia presviedcali nech ostanu alebo take nieco a tak tam teda moze cerpat ta logika...
ale ajtak suhlasim ved ked chcem tak sem pojdem ked nie tak nie
keby som sa tu nudil, alebo mal povinosti a poviem ze odchadzam a neskor budem nahodou zvedavy a mam aj cas ze co je tu noveho no to mi bude trapas sem chodit znovu jeej ved som povedal ze nepridem tak uz nesmim prist predsa nie
ja viem o jednom ktory odisiel a ten odisiel koli tomu aby sa pripravoval na maturity co nemoze nikto nikomu zazlievat....a je ubohe zalozit takuto diskusiu si myslim bo to ci odidem je kazdeho osobna vec....
jej, je prijemnejsie sa rano zobudit a precitat si toto, ako vcera, ked som zbadal tu anarchiu ako kazdy odchadza... super nebudem mat narit naladu cely den, dik laciskoo, si ma potesil
Proste nikomu odist nebranime, ale je trosk aubohe to tu rozhlasovat, ze ano odchadzam, uz ma tu neuvidite atd. Proste ok. Nech ide. Ale ked to takto vyhlasuje, tak aj kazi celkom naladu ludom ktory na birdz chodia radi
tak ale zase na jednej strane nemyslis Tomas ze mozno to oznamuju nahlas aj preto lebi chcu aby si si uvedomil ze sa im tu daco nepacilo a je tu daco zle??? nevravim ze hej len sa pytam
wewo: autor chcel len povedať,že ak chceš odísť tak chod takže to ťe tvoji kámoši odišli je ich vec.. On sa im nesnaží zabrániť aby odišli ale vyjadruje,že je maximálne pošahanéí ak chce niekto "odísť" a napíše blog o tom,že odchádza a teraz sa ma snažte zastaviť... Porpípade z toho niekto urobí fakt bordel. Ayreen to vystihla dokonale: kto chce ísť, nech ide .. len nech netrieska dverami! btw aj ja by som chcela vedieť,koho si mala na mysli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale ajtak suhlasim ved ked chcem tak sem pojdem ked nie tak nie
keby som sa tu nudil, alebo mal povinosti a poviem ze odchadzam a neskor budem nahodou zvedavy a mam aj cas ze co je tu noveho no to mi bude trapas sem chodit znovu jeej ved som povedal ze nepridem tak uz nesmim prist predsa nie
Uz ste sa potesili vy hajzlici cooo? Ale ja vam taku radost nespravim Ostavam
(mam nedostatok spanku a ledva vidim, takze ak to nebolo vtipne tak sorry )
tak akoze sporadicky
Kolko tem chcete este o tomto zalozit?
kasko
Nie taká, ktorá sa hodí na pretŕčanie pred ostatnými. Ja stojím za zakladateľom diskusie.
Keď chce niekto odísť, prosí, jeho vec...
Proste nikomu odist nebranime, ale je trosk aubohe to tu rozhlasovat, ze ano odchadzam, uz ma tu neuvidite atd. Proste ok. Nech ide. Ale ked to takto vyhlasuje, tak aj kazi celkom naladu ludom ktory na birdz chodia radi