rok dozadu,, fajku a gan..ale ta bola zabalena v novinovom papiei či v čom.. tak šla hneď do koša ..skade som si ju potom pekne vytáhol fajku stale nemam
Trávu nikdy neberiem domov, hulim len počas týždňa, keď som na internáte. V podstate by som mala byť na internáte, ale počas týchto chvíľ nikdy nie som
@somklasik no to si mal ešte šťastie u mňa to tak dobre nedopadlo a u kamarata odkedy to našla jeho mama, tak sa ho stale vypytuje že kedy si už zahulia spolu
Mne našla mama v šestnástich cigarety a spýtala sa ma, či si ich kupujem sama, a keď som povedala, že hej, tak povedala, že odteraz mi ich bude kupovať ona, aby som nemala prípadne problém, ak ma niekde niekto čapne alebo tak
Nie, ja som bol veľmi slušné dieťa a kontrabant podobného charakteru som doma neuskladňoval. Raz si otec všimol že sa mi nejako zvláštne lesknú očí, tak ma podozrieval že som fetoval... (bol opitý) ... potom ma zbil remeňom.
ked som mal asi 17rokov, nasli mi rodicia 3 gramove pitliky travi, vedel som ze mi ich len tak nevratia, tak som povedal, ze ja to nefajcim, ze to som iba zohnal kamaratovy a ze mi uz dal peniaze, tak mu to musim odniest....okamzite ma za nim poslali...kedze trafka bola moja, siel som von, ako ze ich idem odniest, dal som si par pukov a vratil sa naspet domov....
Ale, samozrejme, že našli, veď ma, prekrista, musia niečím živiť. A čo by už takému morčaťu väčšmi chutnalo než čerstvá tráva? Podotýkam, že sa stravujem iba luxusnou, žiadne také že z pred paneláka! Ešte by sa opovážili! Tam postávajú akísi úbohí díleri... NIKDY! A určite sú v nej všelijaké baktérie... Prrr, nie, nie, pekne z dovozu zo zahraničia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
mam 19 a ne 14 tak mam v pici co mi najdu
A iné drogy? No dakedy aj mrkvu a štvalo ich, čo to vyžieram, lebo to malo ísť do polievky
Trávu nikdy neberiem domov, hulim len počas týždňa, keď som na internáte. V podstate by som mala byť na internáte, ale počas týchto chvíľ nikdy nie som