Ľudia caute mame noveho spoluziaka no on hned prvy den v nasej triede do kazdeho spoluziaka podripuje vyvolava hadky a bitky vyhraza sa n jednoducho idiot nikto ho nema rad co mame robit
ivi s majom uz nic nezrobime je to debil, male rozmaznane decko ved vies ze som taku diskusiju zalozila na iny nick kukni sa tam, bolo by dobre keby mu nasi chlapci dobre nalozili ale poznas ich, takze to neries ved podla mna za chvilu odide sam pokym sa do toho nezacne montovat jeho otec, a mozno aj prepadne co vies ved to je nepochopitelne ist do nasej tredy so 4 ved to sa neda, tazkze je v nasej tiede s protekciu, 7. nasa triedna s tym hovno spravi, jeho otec je velky sef a sponzoruje nasu skolu
9. joj ale to sa neda ved nasi chlapci sa ho normalne ze boja ved on ma take znamostize ze keby sa spojili tak neviem neviem ako by to dopadlo, je to tatkov maznacik no, ale nejako sa to musi dat zariadit, iva ved mi uz daco vymyslime nie
my mame tes jebnuteho(sorry za vyraz) spoluziaka .. ktory tento rok prisieL .. falci (to by nevadilo .. ja ovela viac slight_smile: vyschnuty roky fialove ako mŕtvola vysi mi 130 korun smiley a celkovo taky kktko dost k nam nezapadol .. ostatny super kolektyv ale on !! este k tomu je v kole iba kazdy 2. alebo 3. den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov