depky a smútok je možné odohnať jednosuchšie ako sa môže na prvý pohľad zdať... keď to urobím,som šťastná ide o to chcieť to a zamyslieť sa v akej situácii si a čo môžeš pre to urobiť aby ti bolo lepšie,keď ti tak nie je.
A neviem..dlhodobé šťastie je oxymorón, to nie.Som šťastná, keď sa zakuklím do paplóna, keď zaspím v sede po štyroch kávach, keď inhalujem atmosféru v antikvariáte a keď viem zdôvodniť, prečo má pH škála 14 stupňov.
Si mozme rovno ficat na antidepresivach .. som aj chcel sit za spychologickou .. aby mi nejake predpisala ale potom anjskor by robila celkovu diagnozu a ja moc o rozbor svojej osobnosti nestojim .. a hlavne sa bojim ze co yb povedala .. aj som mal ist ... ale ...
Ake mozu mat problemy nastrocni? maximalne nejaky ten vztah ktory aj tak vacsinou nie je na cely zivot.. podvedie chlapec? ale no a co nasrat na nho obycajny tupec.. nejde skola? treba sa zacat apson troska ucit! vsetko sa daa!!.... mozno nejake problemy v rodine...chapete...
ano pretoze @emmka98765 pretoze vsetci sme zdravy... deti zo stastnych manzelstiev, od rodicov co sa nehadaju ... mame milion kamratov.. behame v lete po trave s ruzovymi zajacikmi, sme vysmiaty skromny ... zijeme okamzikom a potom zrazu dojde tráva....
PS: za gramatiku sorry... v noci take veci neriešim ...
@Ejo333 ale ved som napisala ze beriem ked su deti nestastne z rodicov aj ja som niekedy z nich nestastna... a nemysli si ze ja mam milion kamaratov... lebo nie som oblubena a vacsina skoly ma nema rada ale mam ich v pake.. chapes,... ja som len chcela tym povedat zee ked dievcata pol roka placu nad tym ze chalan ich podviedol mne sa zda ze je to hlupe...
ja som šťasná Stala sa so mňa neskutočná optimistka A je to úplne úžastné, pretože sa teším z maličkostí ktoré sa nájdu vždy Myslím že sa mi zmenil pohľad na všetko od vtedy ako sa začal tento školský rok... Bolo zopár momentov kedy som si uvedomila čo a ako vlastne je a som šťastná že som si to uvedomila A vždy sa dá nájsť aby som si mohla povedať že to mohlo dopadnúť aj horšie Don´t worry be happy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
Nie
PS: sorry že to je takto ale nechtiac som stalčil enter a nm to vymazať...
A neviem..dlhodobé šťastie je oxymorón, to nie.Som šťastná, keď sa zakuklím do paplóna, keď zaspím v sede po štyroch kávach, keď inhalujem atmosféru v antikvariáte a keď viem zdôvodniť, prečo má pH škála 14 stupňov.
Ja sa snažím byť šťastný..
ale ja neviem.. niekedy sa proste pristihnem premýšlať o veciach ...
a ja neviem .. niekedy si myslím, že nechcem ybť šťastný.. ale pritom viem, že určite nechcem byť nešťastný ja len ....
asi len nechcem byť... a teraz nemyslím zomrieť...
Práve teraz - veľmi
Nominativ plurálu, vzor pekný - PÍŠEME MäKKE I..!!!
- alebo jedine ešte, žeby sme si vykali..??
PS: za gramatiku sorry... v noci take veci neriešim ...