Ja sam niekedy naschval neodpisujem.... ale mne sa to este nestalo... len niekedy sa s niekym dohodnem ze prideme na pokec a budeme si pisat a zrazu mi napise ze nemoze
A akože ak chcete, kľudne vám to môžem ešte popísať!!
Tuto s pánom majom si píšete, úplne v pohode diskusia a zrazu zistíte, že už hodnú chvíľu neodpísal. Pozriete sa na správu a zistíte, že je prečítaná, ale maja nikde. Buď sa odhlásil alebo proste s prepáčením jebe na vás. V správe zvyčajne býva množstvo načatých tém a nezodpovedaných otázok, ale to jeho vôbec netankuje a ak má trebárs aj robotu, niečo také ako "odpísať potom" ho nikdy nenapadne. Proste raz začne robiť niečo iné alebo ho to prestane baviť - odpovede sa už nedočkáte ani keby ste veľmi chceli.
Preto ak sa to stane aj vám - nezúfajte, nie ste sami!
Odkedy chodím s hentým mojím odroňom, tak ma neodpisovanie na SMS absolútne nevytáča, lebo "mne sa nechce odpisovať na SMS, vieš to vyťukávanie..." alebo "povedal som si, že ti odpíšem o 10 minút a potom som na to zabudol."
Mne to zrobila bývala,nechala ma,potom asi jeden až dva dni ešte odpisovala,a na tretí den ani za boha odpísať ani sms ani RP-čky,myslel som že zošaiem
@nataly005 nemyslím neznámeho človeka,myslím osobu ktorú osobne poznáš a nie je ti lahostajná,ako som už pisal hore mne takto prestala odpisovať bývala a uvadzalo ma to do šialenstva lebo som ju stále lubil
jaaj tak takto neviem ja si vecsinou pisem iba s kamoskou a ked mi niekto vecsinou napíše po pár spravach ho začnem ignorovat ja...(F ked s nim nemám o čom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A na toto je expert @majo !!!
-okej a o kolkej sa stretneme?
-...
ale to sa väčšinou offnu
Par krat boli take pokusy, ale vraj strasne pomaly odpisujem (bo dlho nad tym rozmyslam), tak som sa na to vykaslala. Aj tak ma to nebavilo.
A akože ak chcete, kľudne vám to môžem ešte popísať!!
Tuto s pánom majom si píšete, úplne v pohode diskusia a zrazu zistíte, že už hodnú chvíľu neodpísal. Pozriete sa na správu a zistíte, že je prečítaná, ale maja nikde. Buď sa odhlásil alebo proste s prepáčením jebe na vás. V správe zvyčajne býva množstvo načatých tém a nezodpovedaných otázok, ale to jeho vôbec netankuje a ak má trebárs aj robotu, niečo také ako "odpísať potom" ho nikdy nenapadne. Proste raz začne robiť niečo iné alebo ho to prestane baviť - odpovede sa už nedočkáte ani keby ste veľmi chceli.
Preto ak sa to stane aj vám - nezúfajte, nie ste sami!
(Koľko zavináčov v jednej vete )
ako napriklad tu, mne sa nechce odpisat na tych vela TSiek, lebo som leniva, ale ja na ne odpisem
a inde /moc/ nekomunikujem
že mu napíšem dajaku trapnu spravu že :ahoj pokecame? a on neodpíše?
ak to mysliš takto
tak nie nerobím to nepíšem takto neznámym ľudom
jaaj tak takto neviem ja si vecsinou pisem iba s kamoskou a ked mi niekto vecsinou napíše po pár spravach ho začnem ignorovat ja...(F ked s nim nemám o čom...
boze tady stacili dve moznosti ...koho by to nestvalo-..? alebo to este niektori maju na haku