Pri sexe si natrhol uzdičku a teraz mám oňho trochu obavy.. začalo to dosť krvácať, po chvíli to síce prešlo, ale stále ho to bolí, keď si úplne stiahne predkožku. Stalo sa vám niekedy niečo podobné?
raz som pocula o prihode, ked dievca zatrhlo uzdicku chlapcovi pocas oralneho sexu tak, ze sa jej zavadila do medzierky medzi predne zuby ale ak to nie je vazne, tak treba pockat kym sa to zahoji a bude dobre.
ono sa to do 1-2 tyzdnov zahoji aj bez toho aby siel k urologovi.. ale samozrejme moze sa stat ze chyti nejaku infekciu, takze ak si na to nechce davat alpu, tak nech tam radsej zbehne...
Pauzu pokym sa to nezahoji, takisto ako hocijaka rana, dezinfikovat, umyvat.Za urologom podla mna zbytocne ak sa mu fakt nezrobila nejaka obrovska rana. No je tam vela nervovych zakonceni akurat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Pauzu pokym sa to nezahoji, takisto ako hocijaka rana, dezinfikovat, umyvat.Za urologom podla mna zbytocne ak sa mu fakt nezrobila nejaka obrovska rana. No je tam vela nervovych zakonceni akurat.
a furt ked tu niekto daco take spomenie, boli ma z toho cely den vtak.
zahojit by sa to malo do 2 tyzdnov btw