@interrupcio zatial čo si mi tu písal pekne analčiny, ja som zarobil 150 šípov...
a čo EÚ dokáže to ty nemôžeš vedieť, jedine, že by si bol Francúzskeho prezidenta syn....a to asi ťažko, keď potrebuješ debatovať o natrhnutých riťkách, to by bolo predsa pre takého synáčika pod úroveň....
a nakoniec vieš koho môžeš ľutovať???
nevieš???
no predsa toho koho ráno vidíš v zrkadle keď si v sprche umývaš kakaovú dierku.........
filip
a hoď sem svoje foto nech je to dokonalééééééé....
ja ked som bol na lyziarskom som sa raz tak vy***** ze som 5 minut lezal v horznych mukach na svahu =D tak sa mi roztiahly nohy ze som si skoro rit natrhol neprijemnee
Dá a poznám prípad konkrétnej osoby ktorá bola zapečená 4 dni potom do seba narvala preháňadlo a tak to z nej vyletelo že jej fakt tú riť roztrhlo, zobrala ju sanitka a 4 dni na transfúziách...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
inak myslím, že pri srani ti niečo take rozhodne nehrozí.
rozkaz šéfe..............hyhyhyhyhy....filip
si čech?
Preto je vhodne nevynechavat vlakninu
ja som tiež nechápal keď som sa pýtal čo "če" a odpísal si mi, že ma to nemusi trápiť....filip
a co uz si si precital Maastrichtsku zmluvu, aby si konecne vedel, co taka EU dokaze?
a čo EÚ dokáže to ty nemôžeš vedieť, jedine, že by si bol Francúzskeho prezidenta syn....a to asi ťažko, keď potrebuješ debatovať o natrhnutých riťkách, to by bolo predsa pre takého synáčika pod úroveň....
a nakoniec vieš koho môžeš ľutovať???
nevieš???
no predsa toho koho ráno vidíš v zrkadle keď si v sprche umývaš kakaovú dierku.........
filip
a hoď sem svoje foto nech je to dokonalééééééé....