Dezinfekcia a dobra nausnica, najdi si materiál, ktory ti bude vyhovovat, mne napriklad chirurgicka oceľ zapalilo ucho za hodiny a šmejdy z aliexpressu za 50centov dokazem nosit aj cele dni
@nespiacakraska tak neviem, z akeho materialu to je, ale tak co som dostala nausnice za 20€ vraj z chirurgickej ocele, tak z tych ma vazne po pol hodine zacali boliet usi a z tych smejdov z ali nie... ja hovorim len moju skusenost, ako sa chovaju moje usi, niekomu inemu moze byt nemysliitelne, aby take lacne smejdy mal v sperkovnicke s ostatnymi nausnicami
@erixa asi sme sa nepochopili(alebo ja teba a to čo je z Ali je pre teba smejd .
Pichala som si XYZ, náušníc jednorazovkou z Ali a problem s tým nemám. Ujo v popise napísal že je to chir.ocel a bola. Mám XYZ piercingov či už do nosa alebo usi z Ali a problem s tým nemám. Tiež ujo písal že to chir oceľ je a verím tomu, pretože ja reagujem zle na iné kovy.
Takisto ide o to kedy si nausnicu vymeníš, ak ju máš plne zahojenú kľudne v nej môžeš nosiť aj bizutku, ak ti nevadi.
A ako som písala niektoré piercingy sa hoja dlhšie-napríklad helix, ktorý sa mne hojí už veľmi dlho...,
A samozrejme to že u nás kúpiš chir.ocel, to ešte neznamená že to naozaj chir.ocel je...
A záleží aj od toho ako si ho zakladateľ prepichoval, čo v ňom teraz ma, ak ma v ňom striebro to vôbec nemusí byt výhra.
@erixa Ďakujem dne som si skušil trošku rozširiť dierku a vydezimfitkovať a už je to lepšie. A mol som par tých šmehdom z AliExpresu a tie mi vadili a kupis som si v zlatníctve jednu a už je to v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Veľmi záleží od toho v ktorej casti si si ucho prepichoval.
Pichala som si XYZ, náušníc jednorazovkou z Ali a problem s tým nemám. Ujo v popise napísal že je to chir.ocel a bola. Mám XYZ piercingov či už do nosa alebo usi z Ali a problem s tým nemám. Tiež ujo písal že to chir oceľ je a verím tomu, pretože ja reagujem zle na iné kovy.
Takisto ide o to kedy si nausnicu vymeníš, ak ju máš plne zahojenú kľudne v nej môžeš nosiť aj bizutku, ak ti nevadi.
A ako som písala niektoré piercingy sa hoja dlhšie-napríklad helix, ktorý sa mne hojí už veľmi dlho...,
A samozrejme to že u nás kúpiš chir.ocel, to ešte neznamená že to naozaj chir.ocel je...
A záleží aj od toho ako si ho zakladateľ prepichoval, čo v ňom teraz ma, ak ma v ňom striebro to vôbec nemusí byt výhra.