Niekto sa dostal neoprávnene do môjho iG účtu, a vypisuje nenávistné komentáre v mojom mene a to ešte nič, začal komunikovať s neznamimi ľuďmi a posiela im všelijaké správy...stalo sa vám niekedy podobná vec?
@sasi2680 lebo sa to dá ze odhlásiť sa z účtov alebo tak čiže keď si zmení heslo tak sa automaticky musi prihlásiť nanovo a možno to pomôže. Však nech skúsi
@clarise ved ked si zmení na mobile heslo na silnejšie, tak ju to odhlási zo všetkých zariadení, kde je staré heslo a hotovo. Načo ešte obnovovať heslo cez mail?
@mix snad si robis srandu lebo ano, mozme vsetko nazyvat fancy anglickymi vyrazmi a pridat k tomu hack, alebo proste mozeme povedat ze niekto prisiel na jej heslo, kedze s hackovanim to nema NIC.
Pouzivaju to mozno tak wannabe "hackeri" ktori by chceli vediet hackovat no dokopy vedia picu, iba z ludi vytiahnut informacie alebo proste uhadnut lahke heslo, a potom si povedia wau, ja som tiez hacker, taky socialny 8)
pripomina mi to ako ked prisiel trend premenovavat pomerne bezne pracovne pozicie tak, ze su po anglicky a prida sa k nim "manager"
skladnik? => store manager
sekretarka? => office managerka
upratovacka? => dirt extermination manager
jebko co uhadol heslo, lebo to bolo bezne slovo plus dve cisielka? => social engineering hacker
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
To nie je hackovanie. Servery IG kvoli nej urcite hacknute neboli.
Pouzivaju to mozno tak wannabe "hackeri" ktori by chceli vediet hackovat no dokopy vedia picu, iba z ludi vytiahnut informacie alebo proste uhadnut lahke heslo, a potom si povedia wau, ja som tiez hacker, taky socialny 8)
pripomina mi to ako ked prisiel trend premenovavat pomerne bezne pracovne pozicie tak, ze su po anglicky a prida sa k nim "manager"
skladnik? => store manager
sekretarka? => office managerka
upratovacka? => dirt extermination manager
jebko co uhadol heslo, lebo to bolo bezne slovo plus dve cisielka? => social engineering hacker