Ľudia z Nitry a okolia. Síce tu ako tak žijem rok a pol, ale skoro vôbec to tu nemám obehane okrem tých najznámejších miest ako Zobor kalvária, hrad atď... Zajtra mám deň free a má byť celkom pekne, tak by som ho nerád strávil niekde zavretý. Poraďte prs.
Bol si už pozrieť Nitrianske antikvariáty? Ten Pod Vŕškom som ti asi spomínala a ešte je na autobuske antikvariát Zrkadlo.
Je tam super zájsť, keď nevieš čo s časom a môžeš len tak splynúť s prostredím pri káve a listovaní v knihách ^^
Ja by som navrhoval výstup na Zobor, keď je dnes tak pekné ráno a vyzerá to na veľmi pekný deň.. ...nepotrebuješ ani nejaké neviem aké kvalitné trekingáče, stačia topánky a ja by som sa tam tiež rád vybral len tak pozrieť
Na Kalvárii je viacero ppč spotov, lenže tu by som to ťažko vysvetloval... Potom napr. botanická záhrada, kde chodí ale veľa ľudí hulakať keď je pekné počasie, neviem ako tomu bude dnes... Alebo ešte skús zoborské jazierko, tam je to tiež pohodička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Je tam super zájsť, keď nevieš čo s časom a môžeš len tak splynúť s prostredím pri káve a listovaní v knihách ^^