Včera som pozerala druhýkrát, okrem Čekyho absolútna nuda, keby tam nesedel starý Habera, porotcovske kreslá by brali aj iní ľudia, ja mám taký názor že kvôli nemu sa tam nechce nikomu,a porotcuje herečka a moderator
@misfit44 ja tiež, a keď som zbadala Haberu v detskom tričku ale vyzeral ako 2 tyzdnova kysnuta knedľa...vrásky a vlasy ako 80 ročný a conversky a detské tričko...Mareš ako osadnik v kozenkovej bunde.
Dačo z toho som videla a neviem sa zbaviť pocitu, že je to už fakt mega trápne celá tá superstar, to už sa nedá ani trochu brať vážne, stačí mi chvílu sa na to pozerať a už mi je trápne aj za nich všetkých čo sú tam. Inak to nepozerám.
Už to začína byť nudné jak 100x omielaný vtip ...najlepšie boli SuperStar na STV, to je proste pre mňa fakt alebo potom ešte len tie slovenské ...keď je to československá superstar už je to nuda.. ...zo začiatku som aj túto kukal, no potom už som zistil, že to je celkom nuda sledovať ...začína to byť otrepané
Tiež som to párkrát pozerala ale po tom co pustili ďalej niekoho kto nevie spievať (co sa to ešte môže doručiť) a ten kto vedel tak toho nepustili tak je to to cele divne... A áno je to už trapne...
@artlover Habera by mal v takom veku sedieť doma niekto by mu mohol povedať že conversky v takom veku a tričko s infantilnym motívom nie sú pre starčekov.
Kedze som videla to prvu, tak mam na to pekne spomeinky a toto je druha ktoru pozeram. Najvciac ma bavia kastingy, otm uz asi prestanem. Ale som fanda x faxtoru uk, aj ked aj to som uz dve sezony nevidela
Ale ešte doplním, že tá porota je tento rok fakt otrasná. Ešte k tomu 5 porotcov, načo? Už aj 4 je moc. Aj tak im podľa mňa (a mojich informácií zo zákulisia) väčšinou káže produkcia, koho postiť a koho nie (preto majú aj detailné scenáre čo povedať, koho pustiť, slúchatká, všetko to je vopred nahrané (napr. vopred vybraní ľudia producentmi) - nejde len o spev, ale o charaktery, životné príbehy, výzor). Minimálne tá herečka (ktorú jednak vôbec nepoznám, jednak sa v tom vôbec nevyzná a v neposlednom rade je úplne o ničom ako porotkyňa), tak tá tam musí byť podľa mňa protekčne. O tom moderátorovi (vypadlo mi meno teraz) ani nehovoriac. Umelý, namyslený, teraz už aj taký celkom laxný (čo je možno lepšie, ako keď nebol - kedysi bol obrovský rozdiel medzi ním a prirodzenou Adelou ako moderátormi) :/
Mne sa najviac z porotcov (aj keď tiež to nie je u niektorých, najmä teraz už po rokoch zázrak), páčili v talentových súťažiach Habera, Kraus, Prachař a Slávik, príp aj Lucie Bílá bola celkom v pohode. Páčila by sa mi ešte Emma drobná (ona mala byť minulý rok miesto protekčnej Knechtovej) - páči sa mi, pretože je spontánna, milá, vtipná a je to skvelá speváčka. Bolo by to milé oživenie. A naviac sama má skúsenosť s výhrou v Superstar.
Som pozerala s mamkou, jedna jediná dievčina tam bola čo mala výraznú osobnosť a bola rozpoznateľná medzi ostatnými, nepostúpila včera, môžem to osrať už
@azizi keby tam sedel napr Tásler,(no jo,viem že on nie je odkázaný na SuperStar)by sa dalo pozerať, a keby tam sedeli dodnes aktívni hudobníci do 40-45 rokov. ok, Habera mal niekedy dobré pesničky, no dlhú dobu nič nenapísal, on tam sedí kvôli tej bohatej topmodelky,ináč by už bol prachom zapadnutý ako ostatní členovia teamu. Mareš ako piate koleso do auta, herečka a Monika takisto
@nelka24 Lenže Mareš a Habera tam už majú kontakty, je ľahké pre nich sa tam dostať. Naviac Habera je celkom obľúbený divácky ako ten "prísny" porotca. Tá herečka sa asi s niekým vyspala a Monika možno tiež protekcia :/
Ono stále je to dosť lukratívne miesto (to porotcovstvo) a myslím, že veľa "celebrít" by sa tam rado dostalo, už len kvôli zviditeľneniu sa, platu.
@azizi tá herečka je síce vydatá ale našla som videjka kde je furt prilepená na Haberu...jemu to nevadí,je vidno, že je medzi nimi viac ako priateľstvo. Haberova žena žije dlhšiu dobu s deckami v Zámorí a Habera je " sám" v Prahe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mne sa najviac z porotcov (aj keď tiež to nie je u niektorých, najmä teraz už po rokoch zázrak), páčili v talentových súťažiach Habera, Kraus, Prachař a Slávik, príp aj Lucie Bílá bola celkom v pohode. Páčila by sa mi ešte Emma drobná (ona mala byť minulý rok miesto protekčnej Knechtovej) - páči sa mi, pretože je spontánna, milá, vtipná a je to skvelá speváčka. Bolo by to milé oživenie. A naviac sama má skúsenosť s výhrou v Superstar.
Ono stále je to dosť lukratívne miesto (to porotcovstvo) a myslím, že veľa "celebrít" by sa tam rado dostalo, už len kvôli zviditeľneniu sa, platu.