zdravim..chcem sa opytat je podla vas normalne ked chalan nenosi nausnicu len v lavom uchu ale v obidvoch...ved sa vravi ze ten kto ju nosi v pravom je buzikk..baby paci sa vam viac ked maju chalani v lavom uchu alebo v obidvoch...
Mne sa všeobecne náušnice moc nepáčia, ale naopak, niektorým to moc sekne, ale musia mať fakt peknú postavu, lebo ak nie, prídu mi... zoženštelí, alebo tak nejak, chápeš
ja mám normálne prepichnuté obe uši a potom ľavé ešte raz. ale to preto, lebo ho mám radšej ako pravé. a také že kto je gay podľa ucha fakt neriešim, ale áno, hovorí sa, že pravé = homo.
@34 daj si do obox a kasli na hlupe nezori druhix ludi , ktori podla takej ********* idu posudzovat ludiii.........ale xapem, ked niekto nema hrdost a sebevedomie tak sa riadi podla nazorou lidi z svojho okolia. ja par takix chudakou som mal tu cest kedisi davno poznat
humus, vyzerá to otrasne v obidvoch, akurát sa mi to páčilo na spolužiakovi, ktorý ho mal v pravom, ale preto že je naozaj gej a akosi mi to zapadá do ich komunity
ahojte prosim poradte mi ako mam nabrat odvahu a povedat mame abi som si dal prepichnut aspon jedno ucho a poradte mi aku si mam kupit nausnicu z ocele alebo zo zlata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
viac náušničiek v pravom uchu = buzík
teda, ak máš len vľavom = heterák
ak máš v obidvoch = heterák
ak máš len v pravom = buzík
ak máš vľavom jednu, v pravom dve = buzík
ináč to neriešim ale nehovorím že sa mi to nepáči
a urobil som to len kvôli tomu, aby som si dokázal, aký veľký heterák som, prosím pekne.
musí mať viac alebo rovnako v ľavom ako v pravom
Práve ucho => Ľavé ucho
a okrem toho, je to kokotina
nech si to každý nosí, kde chce
myslim,ze urcovanie sexualnej orientacie podla toho, kto ma kde nausnicu je uz trosku z cias davno minulych
To sa nemá riadiť podľa názorov druhých, ale len podľa toho tvojho?