Navrat slovensko hlada superstar 4/hrom aby hnal bruna cibereja
v cesku a inde este skor ako predajsimon fuller licenciu sa uz vraj planuje 4 seria superstar,co myslis dalo by sa to aj u nas.ak ak ano isli by ste ak nie tak preco.bol niekto z fora j na minulorocnych kastingoch ako sutaziaci,noze priznajte sa
Superstar? Blbost...Umele vytvorenie nadejnych spevakov...pritom nebyt takychto sutazi tak v zivote niesu tam kde su...a kde vlastne su? Moc som o nich nepocul hanba slovenskej hudby!! A zabava pre nastrocnych. Hlavne tie ozajstne talenty, ktore si dokazu pisat sami texty skladat hudbu tie si nikto nevsimne. Ale kazdy vidi iba to aky je pekny/a ze vedia spievat. Vsetko je to len povrchnost a pakovanie sa peniazmi nic objektivne a uz vobec profesionalne.
v Superstar a pod. nikdy neslo o spev ale prilakat co najviac divakov a docielit aby posielali esemesky... v tej prvej veci to aspon u mna splnilo ucel, lebo tie prve kastingy som si zvykla pozriet pre pobavenie, inak nula bodov
boze len to nie...jednotku este vsetci pozerali ale vysla z toho az moc obycajna katka, ujacany jaros a predcasne vyspela sindlerova. Jediny, koho sa da s obidvoma privretymi usami pocuvat je bezdeda lebo sa tomu aj tak nevyhnete v dvojke si nepamatam nikoho okrem cmorika ktory sice spievat vie ale vlastne pesnicky su desne. A 3? ani nekomentujem...vekova hranica sa posunula az moc nizko pod uroven svojpravnosti a len to, ze sa hlavnou star stal konrad hovori za vsetko
Jejda jaki ste tu vsetci mudri , hlavne ze vy spievat neviete tak vam je trapne sa pozerat na inych co chcu prerazit , superstar je o prachoch to je pravda , aj to ze je to komercne , ale aspon je tu nieco cez co sa mozu ukazat talenty ,, kde by bodla vas mali robit to co ich bavi ? na ulici si ich nikto nevsimne , vy mudrci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
14...+nenadavaj, lebo ma naseries
horox:kde ta serem?
Delpurr:hej...sak co ockavas od nevychovanca ako som ja?