nedalo by sa to nejak tak spravit, ze kazdy by si oznacil nejake svoje oblubene(sledovane) do nejakeho svojho okna? videl by som iba temy ktore ma zaujimaju a ku ktorym mam co povedat. takto je tu toho strasne vela. Videl som to uz na niektorych forach, a je to super(napr. nyx.cz).
a este nieco ma napadlo...nejak zabezpecit to aby tu nevznikali bezvyznamne temy alebo temy ktore sa opakuju. Ked uz bude 10 tych adminov, tak by to mohli odsuhlasovat napriklad
Mam otazku k bodu 3 - preco je tu potom cela sekcia o nabozenstvach, ked je jasne, ze ludia v nich vystupujuci skor ci neskor vyjadria svoj nazor i presvedcenie a v podstate spropaguju svoje nabozenstvo (alebo naopak pourazaju nabozenstvo druhych)?
presne na to je ta sekcia... nech si v tej teme propaguju co chcu ale nech sa dalej nepchaju...
dalej... Tomas, taka technicka zalezitost...podarilo sa mi vytvorit diskusiu bez nazvu (t.j. da sa vytvorit aj ked nezadas nazor, bolo by myslim vhodne keby naskocil error ze sa nazov nezadal...vies co myslim, vsak )
MAM PODLA MNA VELMI INTELIGENTY NAVRH xD CO KEBY STE TU ZAVIEDLI MOZNOST EDITOVAT SVOJE KOMENTY LEBO KED SA TO UZ POSLE NEDAJU SA OPRAVIT CHYBY PRETO VZNIKA V TEMACH BORDEL LEBO POTOM NIEKTO NAPISE OPRAVA A CHYBNE SLOVO FAKT MYSLIM ZE BY TO PROSPELO KED SUHLASITE PODPORTE MOJ NAVRH A POSUNTE HO AJ ADMINOM THX
Ja sa pridavam k navrhu, ci by sa nemohla tema KARATE premenovat na BOJOVE UMENIA?...tak, aby sa mohlo diskutovat napr. aj o kungfu, taekwondo... Ja napriklad chodim uz niekolko rokov na taichi. Teda nie je to klasicke bojove umenie, no zaraduje sa medzi ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
dalej... Tomas, taka technicka zalezitost...podarilo sa mi vytvorit diskusiu bez nazvu (t.j. da sa vytvorit aj ked nezadas nazor, bolo by myslim vhodne keby naskocil error ze sa nazov nezadal...vies co myslim, vsak )
hmmmmm.....