Detskej sama ked si zmyslím na pokec ..a ona my vždy napíše že mám angínu abo chrípku aj ked mi nič není a zubárovy z mamou potrebujem odvoz a od kolkých chodím sama 2 roky?
hm no tak k zubárovi som chodila sama o 6 rokou lebo bol v škole tak tam som nemusela ísť s rodičmi a k lekárke keď som mala 10 lebo moja lekárka bývala oproti nám takže som to nemala ďaleko
aj ja asi tak 14 - 15 ale mam velmi ale fakt velmi debilnu a hlupu doktrorku ze ked k nej pridem a aj ked mam 40stupnove horucky ona mi povie ze mi nic nie je a ze mam pekne chodit do skoly...uff..neznasam ju
no, očkovať sa chodím sama, lebo to potm zvyčajne idem naspäť do školy keď som chorá tak s rmamou abo ocom lebo by som sa nemala ako dostať domov a k zubárke s rodičmi a ešte chodím na kardio s mamou ale k tej zubárke ani nechodím, iba keď ideme zo školy na preventívku(no, chodievame 3 hodiny vymeškáme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale v podstate chodievam sama od nejakých 13tich.
Ako kedy..Ked je to niečo vážne tak s maminou,ked nejaká hovadina sama