Predstav si, že by si mal závažnejší problém vo svojom intímnom živote, ktorý by ti značne prekážal. Ako by si pravdepodobne postupoval - kde by si čerpal inšpiráciu ako postupovať pri jeho odstránení? Odvážil by si sa vyhľadať odborníka, napr. sexuológa?
Moj zavaznejsi problem v intimnom zivote je proste taky, ze ho nemam s kym zdielat, ked nepocitam svoju ruku. Takze skor by som navstivil bordel ako seksuologa.
Samozrejme, a aj som navštívil. Nakoniec som zistil po 7 rokoch, že manželka brala antiku napriek tomu, že sme sa ,,snažili splodiť dieťa,, a bolo vymaľované...
ale povedzme ze by to dost velmi zaviselo od toho o aky problem konkretne sa jedna (co samozrejme nepovies). ale clovek vie (myslim) tak nejak zistit ci vie danu vec vyriesit sam, alebo s nou potrebuje pomoct, a koho konkretne pomoc na to potrebuje
Lekári to berú úplne inak ako bežní ľudia. Im tam každý týždeň prídu desiatky takých ľudí. Porozpráva sa, prehmatá a navrhne liečbu. To je všetko. Život ide ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
premaca, potľapká, naordinuje cukríky a si v pohode...
ale povedzme ze by to dost velmi zaviselo od toho o aky problem konkretne sa jedna (co samozrejme nepovies). ale clovek vie (myslim) tak nejak zistit ci vie danu vec vyriesit sam, alebo s nou potrebuje pomoct, a koho konkretne pomoc na to potrebuje