Len za ucelom cinnosti suvisiacich s randenim a ak ma zavola niekto , ale inak je mi srdecne jedno , ci film vidim v kine alebo si ho stiahnem, alebo si ho kuknem rovno online
chodila som do kina pravidelne pretože to malo svoje čaro ako sa tam XY ľudí napchalo do menšej/ väčšej miestnosti a kiná boli po celom meste + vtedy boli ešte aj filmy kvalitné
ale teraz že 10 kinosál napchajú do jedného hypersuper nákupného centra a v sále ste len vy a tma a film mi nepríde vôbec lákavé
ale tak občas zájdem, treba kultúrne žiť aj keď za také nehorázne peniaze no tiež mám radšej filmové kluby
Na všelijaké poloslovenské hovadiny, otec ich má rád (=zaplatí lístky), a veci, z ktorých chcem mať zážitok, aký mi rozlíšenie na pirátskych serveroch neposkytne.
No dobre, od 2. januára som kino videla len z diaľky.
------
@bonita akokoľvek smútim (bez irónie) za mučivými drevenými sedadlami, nabrúsenými uvádzačkami a dvestohlasnými výbuchmi smiechu; aj byť sám v sále má svoje čaro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale teraz že 10 kinosál napchajú do jedného hypersuper nákupného centra a v sále ste len vy a tma a film mi nepríde vôbec lákavé
ale tak občas zájdem, treba kultúrne žiť aj keď za také nehorázne peniaze no tiež mám radšej filmové kluby
No dobre, od 2. januára som kino videla len z diaľky.
------
@bonita akokoľvek smútim (bez irónie) za mučivými drevenými sedadlami, nabrúsenými uvádzačkami a dvestohlasnými výbuchmi smiechu; aj byť sám v sále má svoje čaro