Dúfam, že tu nikomu nemusí vysvetľovať, že o čo ide... Pred niekoľkými týždňami sa mi kamoška priznala, že pri poslednej návštevy Prahy niečo také podstúpila Zažili ste niečo také alebo dali by ste sa nato nahovoriť? Hovoríme i o skupinovom sexe... nem
@ohavnost Vidíš, to máš pravdu.. Tak, kým spávam s priateľmi, pohlavné choroby riešiť nemusím. Preto ma to nenapadlo. Ale takáto párty, to je fakt.. Chytrá!
@nobile Na to si dávam veľký pozor, ak o priateľovi viem, akej je "povahy". na gumke trvám.. Ale momentálne neriešim, nie je s kým, a tabletky brať aj tak musím.. Takže taak.
Je to hodne rokov čo v domnení že sa tam bude tancovať swing som sa skoro nechal nahovoriť. Akurat kamaratka bola moc prekvapena, že som tak rýchlo prikívol, tak ma z omylu vyviedla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Nase heslo: Chceme ist do pekla
Povolene je vsetko okrem drog. Kazdy je vitany.
» www.swingers-akce.cz/...
Lebo proste prca Cim viac ludi sa tym kokotinam vysmeje do xichtu tym lepsie.
...Mno a ja uz som nieco podobneho zazil, tak preco by som to nezopakoval, ked sa znova naskytne prilezitost
...Len nezabudajme na ochranu dpc !
A papám tabletky.. Pohodlnejšie ako kupovať kartóny oných..
...BTW...Priatelia spavaju len s tebou ?
...Prosim ta, vzdy je tu sanca, ze ta niektory z nich niecim milo prekvapi
Ani nebudes vedet ako, a darujete si bakterie prijemne, vselijake
(hnusí sa mi to)