Navštívili ste už nejaký sexshop alebo také tie veľké sexburzy?
poprípade.... Kúpili ste si aj nejaký suvenír??? ja osobne by som sa chcel ísť pozrieť na tú burzu, ale myslím, že najbližšie sa to usporadúva až v Česku...
jj bol som s kamaratom lebo kupoval kamaratovi nejake smiesne tricko...medzitym vbehol do obchodu chlapik a sa opytal predavacky - mate vaginu? a ona odpovedala ze - ano tam za vami su sa pozrel a odisiel...ale ja som z toho rozhovoru mal slzy v ociach este asi polhodinu
keď som mal 17, v Barcelone sme sa boli kuknúť, boli sme tak asi 20 sekúnd ...prišiel típek trocha namakaný, napol biceps, škaredo pozrel, tak sme sa rýchlo pobalili z tade
Denne prechádzam okolo sexshop pri našej bytovke a keď sa nad tým zamyslím, tak som tam asi ešte nebola :/ Ale chystám sa tam v najbližších dňoch(kúpiť vibrátor kamoške k narodeninám)
Ale už som bola pár ráz v EroticCity v PP, BA,.. a ešte na dovolenke v Tunise(to som mala asi 11?) bol v hoteli sexshop, tak som im tam pravidelne robila spoločnosť
hej a v uplne super trojposchodovom....boli sme tam strašne dlho a kurva výber tam bol,že som si nevedela vybrať. tak som si povedala, že tam prídem raz sama a kúpim si, nie s chlapom za chrbtom čo mi vyplakáva....aaale tu majú tooolko veci pre ženy a pre nič pre chlapov len tu dole umelé piče....
ja sa pamätám že s kamoškou sme mali asi 13 ked sme mierne pootvorili dvere na sexshope a utekali ešte o tri ulice dalej pretože sme si mysleli že za nami bude aj niekto utekať vtedy nás to strašne lákalo kedže tam bolo napísané vstup od 18 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale už som bola pár ráz v EroticCity v PP, BA,.. a ešte na dovolenke v Tunise(to som mala asi 11?) bol v hoteli sexshop, tak som im tam pravidelne robila spoločnosť