Ahoj! Dúfam, že mi s tým pomôžete. Chcem vedieť Váš názor...
Stalo sa mi to asi 13.2.17 keď sme mali ísť na Valentínske korčuľovanie. No ja som sa nevedela korčuľovať...to aj viacerí. Všetci sa postupom času naučili, len ja nie...
@Ye6xncvl veď práve keď aj na tsky odpovede najprv píšeš do notepadu, tak vlastne o to spontánnejší môžeš byť dokonca aj pri dlhších, lebo na pol obrazovky okno kde tsku čítaš, na druhú polku okno kde píšeš zároveň s čítaním odpoveď, a totálne ničím neprerušený mindflow
@bagul ja som si myslela že som tu skôr, ako komentár o pokračovaní, ale potom som si všimla čas kedy to dala hore a došlo mi, že to fakt nemá ešte žiadny záver
@mobscene_69 , ale ja keď som videl nadpis, tak som sa potešil, že niekomu zmením život a odkryjem tajomné chlapčenské správanie a ono si musím počkať na niekoľko ďalších kapitol a plus hodiny, čo nevie uverejniť pokračovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@Ye6xncvl veď práve keď aj na tsky odpovede najprv píšeš do notepadu, tak vlastne o to spontánnejší môžeš byť dokonca aj pri dlhších, lebo na pol obrazovky okno kde tsku čítaš, na druhú polku okno kde píšeš zároveň s čítaním odpoveď, a totálne ničím neprerušený mindflow