Tak by ma zaujímalo aký je váš názor. POZOR však, nejdem teraz riešieť priamo VÁHU. Tá sa tu rieši každý týždeň. Nejde ani tak o velkosť stehien a podobne, ako o to, že keď má niekto kilá navyše, postava vyzerá tak nepevne, stehná a brucho sú ako želatína
som zena a nepaci sa mi to.. a na mne samej mi to vadi.. proste ked pohnem nohou a to stehno sa tak trasie ved to neni ani za boha sexy.. a keby som mala velke prsia aspon by som mala peknu postavu, ako presypacie hodinky, lebo pas mam dost maly.. ale je odveci mini prsia, celkom maly pas, trciace brucho a hlavne velka rit
no ja by som bral určite radšej moletnú, ako vychrtlu rebrinu, na ktorej by som sa mohol popichať v posteli.......a tak je to vlastne aj s chalanmi.že j .............filip
vam jebe ? furt temy o postave dpc ,,, ano pacia sa mi aj tlste baby !!! sak pochop ze kazdemu sa paci nieco ine nekomu vychrdnuta anorekticka , nekomu 150 kilova slonica , nekomu take akurat , nekomu secko do kopy atď.
take sa mi asi lubia najviac. moja 1. bola kralovna plesu na nasom gympli a bola trochu oblejsia a tym si ma vlastne ziskala, ze bola taka makkucka, nie tym titulom
"postava vyzerá tak nepevne, stehná a brucho sú ako želatína"
toto nie je popis oblejšej ženy. ak si všimneš, "oblejšia" je popis tvaru, "ako želatína" je popis hmatového vnemu. tieto dva popisy sa nevyskytujú nutne pokope, to že si to myslíš je tvoj problém.
trhám si vlasy v trsoch keď tu vidím tieto kokotiny každý deň... tučné si tu upokojujú sebavedomie, tým že sa pýtajú či nevadí, že sú tučné, anorektičky sem chodia obhajovať svoje kosti, bulimičky si sem chodia vyvolávať zvracanie pri čítaní fór... bože ženy, čo vám to už naozaj prepína? majte sa aspoň trochu rady a ak to nedokážete, tak so sebou niečo robte, tak aby ste boli so sebou spokojné a verili si... potom s vami budú spokojní aj ostatní... vyplakávanie vo fórach ešte žiadnej žene nepridalo ani na sebavedomí ani na kráse!
kokos ale niekedy by som si najradšej dala pupek vypchať niečím mäkkým, lebo je to fakt des, keď sa snažíte spraviť toto » www.yogajournal.com/poses/875... a nemôžte, pretože bedrá sa vám zaryjú medzi parkety a kurva to bolí!!!! :/
Ano, ja viem, ze dolezita je povaha a dobro v srdci... ale predsa len: ak ma niekto s niekym zit cely zivot, tak ten vzhlad sa zase neda uplne odignorovat. Inak by mohol dopadnut ako Ugo Fantozzi alebo manzel jeho dcery Mariangely...
Mozno tu niektorych sklamem, ale nizke ciernovlase moletky jednoducho nie su moj typ - dufam, ze teraz to nikto neberie tak, ze chcem niekoho urazit
Cize pokial sa mam vyjadrit vylucne k vzhladu a iba v troch slovach, tak: stihla, vysoka, svetlovlasa
omg nepaci sa mi to...jak sa to moze nekomu lubit, ked je ojebana sadlovymi pneumatikami. Najlepsie su take pekne, normalne, ani nie vychudnute, proste take normalne..ze mozno ma stehna troska vacsie (nie 20 cm v obvode, vychudnute)
jak si možete vážiť dievčatá ktoré nemajú žiadnu váhu. a že pri kilách navyše postava nevyzerá pevne, to by ste mali vidieť susedu cez kopec, je síce oblejšia, ale každý rok vychova dvoch býkov, prasce, kačeny a veru bál by som sa s nou pohádať.
Niekto ma rad take... ja napriklad nie. Neviem si ani predstavit, zeby som s takou nieco mal, lebo je mi to take trosku nechutne. Pre mna je ideal zeny stihlej postavy s mierami priblizujucimi sa mieram idealnej postavy.
Nie, podla mna by žena mala mať pevne stehna a ruky a nie také že nimi pohne a telá sa trasie nič v zlom. Už len pre tú babu je to lepšie ak o seba dbá.
Súhlasím s tebou.Keď sa niekomu nepáči ako vyzerá,tak nech niečo so sebou robí.Človek musí milovať najprv sám seba a až potom ostatných.Keď sa niekomu hnusí jeho vlastné telo,to akože vyzerá.Samozrejme,že je najdôležitejšia vnútorná krása a to čo z človeka vyžaruje.No keď sa zle cíti vo svojom tele napr.pri nadváhe,tak nech začne cvičiť a zdravo sa stravovať- pomôže to telu aj duši.
Jednoducho každému sa páči niečo iné, podstatné je aby sa žena páčila sama sebe taká aká je a potom môže čakať že jej telo budú mať radi aj tí druhí..(aj tak je ona sama väčšinou tá čo to rieši najviac)...
@snehovavlocka no už je to nejaký rok-dva. ale sú obdobia (skúškové napr) prípadne také, kedy som moc busy, že si na to proste neviem nájsť čas... včera som bola po niekoľkých mesiacoch, takže nemôžem hovoriť o nejakej pravidelnosti
Prepac teraz, ze to bude off topic, ale vsimol som si, ze ako oblubeneho ucitela si napisal doc. RNDr. Ladislava S., PhD. Asi to bude Ladislav Satko, nie? Jeden moj spoluziak z gympla chodi na informatiku a hovoril, ze studenti na prednaskach s nim maju nezabudnutelne spomienky... A ma aj dobru stranku na Necyklopedii
Zakladatel tejto diskusie evidentne nepochopil co v predchadzajucej diskusii znamena, mat trochu speku na bruchu. Par tehlicko honicov to dotiahli do extremu a teraz to vyzera tak, ze tym co sa nepacia tehlicky sa paci slanina na obruchu ovisnuta az po kolona. To tam samozrejme nikto netvrdil. Nejdem hovorit za druhych, ale ja som pod bruskom obalenym do tuku urcite nemal na mysli spek ktory sa da prehadzovat cez plece. Mal som na mysli obycajne brucho, ktore nie je vyrisovane.
Obycajne nevyrisovane brucho a kludne este aj trochu spekovejsie z kazdej strany (uz vidim ako ma tu bude par individuii chytat za slovicka ale nevadi, chapem, ze pre par ludi je zlozite chapat pisanemu slovu)
to sadlo sa tým babám páči?? nie aby s tým niečo robili, ale ako povedala @16 väšina si o tom založí fórum a hladkajú si ego nad tým, že sa páčia chlapom... dobre možno ja mám obvod pása 60 a cvičím zumbu každý deň a iné veci a ostatní si povedia, že to nechápem, ale fakt by som sadlo na sebe nezniesla.. ale keď je niekto s tým sadlom spokojný, tak mi to môže byť tak jedno, oblých ľudí neodsudzujem dopredu, len hovorím, že ja by som taká byť nemohla.. a teraz ma zožerte
dakedy som velmi riesila svoj vzhlad, ooo boze moj nos sa mi nepaci, oci mam ako cinan .. a kokotiny totalne.. po par rokoch.. som prisla na to.. ze je mi to fuk. mam chlapa ktoremu sa pacim taka aka som, a ma ma rad. to je najhlavnejsie. zacnite sa mat rady baby
Raz som čítala komentár pod fotkou 3 dievčat (anarektička, zlatý stred, mierna nadváha -žiaden extrém) komentár od mladého asi 25 ročného chalana. nebudem citovať, presne si to nepamätám,a le bolo tam niečo v tom zmysle že : Pi.a tlstá do plynu s ňou, prasa, slanina... atď. Musím sa priznať, že ma to nahnevalo, ako môže niekto hovoriť niečo také keď ho nepozná. Čo ak on bude mať dieťa, ktoré bude mať pár kíl naviac. Ako sa bude cítiť, ak by niekto také niečo povedal o jeho dcére. Žijeme v 21. storočí no stále sa chováme ako zvieratá!
neviem, ci tie oblejsie baby maju fakt tak rady svoje telo alebo sa len utesuju tym, ze sa to chlapom paci, ale stavim sa, ze keby si mohli vybrat medzi oblejsou postavou alebo postavou typu modeliek z napr. Victoria´s secret - vybrali by si to druhe
@anitchka vacsina z nich sa utesuje a hladaju si len vyhovorky, ze jak to nejde schudnut atd. ( co su take sracky, ze az).
Pre mna je tucna zena fuj fuj a znaci to zcasti aj o povahe, ze asi bude leniva a nedba o seba. Ak je v mladsom veku len taka rozkysnuta ale este neni tucna, tak casom asi bude
@bress hej, vacsinou su to vyhovorky, pretoze skoro kazda by chcela byt stihla a vyzerat dobre
a este toto milujem, ked zacnu niektore dievcata, ze chcu schudnut ale hlavne ze si nosia na pitie take sracky ako sirupove vody, malinovky a energetaky a dalej sa napchavaju ... nechapem to proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
jj sama som taka a nemam komplexy a chlapi po mne isli od utleho veku
mozem jebat
Ked sa niekomu nieco paci, asi je to jeho vec, ktoru nepotrebuje nikomu zdovodnovat iba za to, ze nechape O.ô
ale
"postava vyzerá tak nepevne, stehná a brucho sú ako želatína"
toto nie je popis oblejšej ženy. ak si všimneš, "oblejšia" je popis tvaru, "ako želatína" je popis hmatového vnemu. tieto dva popisy sa nevyskytujú nutne pokope, to že si to myslíš je tvoj problém.
lebo chcem... teda je to len cesta k tomu, čo chcem vedieť...
Mozno tu niektorych sklamem, ale nizke ciernovlase moletky jednoducho nie su moj typ - dufam, ze teraz to nikto neberie tak, ze chcem niekoho urazit
Cize pokial sa mam vyjadrit vylucne k vzhladu a iba v troch slovach, tak: stihla, vysoka, svetlovlasa
ale pacia sa mi aj bedrove kosti @luc-ka -y
Ale zdoraznujem, sto ludi, sto chuti, takze tak.
Súhlasím s tebou.Keď sa niekomu nepáči ako vyzerá,tak nech niečo so sebou robí.Človek musí milovať najprv sám seba a až potom ostatných.Keď sa niekomu hnusí jeho vlastné telo,to akože vyzerá.Samozrejme,že je najdôležitejšia vnútorná krása a to čo z človeka vyžaruje.No keď sa zle cíti vo svojom tele napr.pri nadváhe,tak nech začne cvičiť a zdravo sa stravovať- pomôže to telu aj duši.
Jednoducho každému sa páči niečo iné, podstatné je aby sa žena páčila sama sebe taká aká je a potom môže čakať že jej telo budú mať radi aj tí druhí..(aj tak je ona sama väčšinou tá čo to rieši najviac)...
@snehovavlocka no už je to nejaký rok-dva. ale sú obdobia (skúškové napr) prípadne také, kedy som moc busy, že si na to proste neviem nájsť čas... včera som bola po niekoľkých mesiacoch, takže nemôžem hovoriť o nejakej pravidelnosti
ale sama som spokojná tam, kde som
Vidim, ze mas zmysel pre humor...
Prepac teraz, ze to bude off topic, ale vsimol som si, ze ako oblubeneho ucitela si napisal doc. RNDr. Ladislava S., PhD. Asi to bude Ladislav Satko, nie? Jeden moj spoluziak z gympla chodi na informatiku a hovoril, ze studenti na prednaskach s nim maju nezabudnutelne spomienky... A ma aj dobru stranku na Necyklopedii
Obycajne nevyrisovane brucho a kludne este aj trochu spekovejsie z kazdej strany (uz vidim ako ma tu bude par individuii chytat za slovicka ale nevadi, chapem, ze pre par ludi je zlozite chapat pisanemu slovu)
Pre mna je tucna zena fuj fuj a znaci to zcasti aj o povahe, ze asi bude leniva a nedba o seba. Ak je v mladsom veku len taka rozkysnuta ale este neni tucna, tak casom asi bude
a este toto milujem, ked zacnu niektore dievcata, ze chcu schudnut ale hlavne ze si nosia na pitie take sracky ako sirupove vody, malinovky a energetaky a dalej sa napchavaju ... nechapem to proste