"Keď žene prijebeš, akoby si rolu pohnojil!" - slovenské príslovie
"Mlátenie žien manželmi nie je násilie. Je to forma starostlivosti." - takto na to nahliadajú mnohí moslimskí učenci
Raz by ma udrel chlap a to by bolo posledné, čo by so mnou urobil.. Je iné, ak to niekto v sexuálnom živote preferuje, ale okrem toho je to pre mňa absolútne netolerovateľné
@nicmanenapada V konečnom dôsledku je vidieť, že takéto poznatky sú univerzálne dané pravdy priamo od Stvoriteľa. Či už ho nazývame Bohom, alebo Alahom.
@10 znásilnenie určite nie je v poriadku. Každá žena, ktorá sa nechá znásilniť spôsobí svojej rodine hanbu a zaslúži si ukameňovanie.
@riddler tiež nie zlý nápad pri všetkých tých krimi čo kukám by som určite došla na nejaký výborný spôsob ako sa zbaviť tela Ohoho Criminal Minds je moc moc super serial
ach birdz - miesto tryskajúce humorom vždy a všade. NIE je to v pohode, keď ťa niekto udrie - či už muž alebo žena, a VŽDY s tým treba niečo spraviť. ak sa nemáš na koho obrátiť vo svojom okolí, môžeš nonstop volať napr sem » alianciazien.wordpress.com a tam ti poradia čo robiť
(za normálnych okolností by som tu šla pobúrene reagovať, ale prúd diskusie si jednoznačne žiada iné)
Jasné, že je to v pohode, veď už len fakt, že Eva vzišla z Adamovho Rebra svedčí dačo o podriadenosti!
aký je môj názor na to keď jeden človek bije druhého?
to závisí od kontextu. nevyprovokovaný útok, resp. útok "vyprovokovaný" slovami, nie je v pohode.
útok ktorý je odpoveďou na predošlý fyzický útok od druhej strany? vo väčšine prípadov v pohode.
útok ktorý je odpoveďou na predošlý fyzický útok - agresiu, kde ten predošlý fyzický útok sa udial hlavne preto že agresor sa spoliehal že obeť je slušne vychovaná a tak to agresorovi nevráti?
MŇAM.
zas budem za kkta ale.. som proti ttomu (aj proti fackám) no keď sa ženská správa jak chlap.. (keď dá päsťou chalanovi na tvár) mala by znášať aj ako chlap následky..
A nie, ja dievčatá nebijem. Ale keď mňa udrie, tak jej to vrátim keď si zaslúži. Fackanie možno vidíte v amerických rodinnych komediach a hovadinách ale keď mi dá facku tak to bude jedine preto, že si myslí že čítam myšlienky a čakala niečo čo nikomu nepovedala a obviňuje z toho mňa(alebo okolie). S niekym takým nemienim byť.
Ja ani neviem prečo ale som veľmi proti násiliu páchaného na ženách, teda aj mi vadí a ak je treba aj zakročim keď vidím že sa očividne take niečo deje .... inak zato myslím si že keď sa mlátila muži je to úplne vporiadku, teda v norme... a nemyslím si že keď dá žena mužovi facku že by jej ju mal vrátiť... ale myslím si že je ok keď sa bijú 2 ženy,
Tak ja nemlátim baby a ani nemám bitky v mojej životnej náplni ...a názor mám taký, že to nie je správne, ale tak sú rôzni ľudia ako som sa dočítal tu, že to niektorým robí dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
"Mlátenie žien manželmi nie je násilie. Je to forma starostlivosti." - takto na to nahliadajú mnohí moslimskí učenci
Ale inak zbytočné forum, ako keby sa niekto pýtal, či je znásilnenie v pohode, a aký máme nato názor.
@10 znásilnenie určite nie je v poriadku. Každá žena, ktorá sa nechá znásilniť spôsobí svojej rodine hanbu a zaslúži si ukameňovanie.
je to kravina
Jasné, že je to v pohode, veď už len fakt, že Eva vzišla z Adamovho Rebra svedčí dačo o podriadenosti!
to závisí od kontextu. nevyprovokovaný útok, resp. útok "vyprovokovaný" slovami, nie je v pohode.
útok ktorý je odpoveďou na predošlý fyzický útok od druhej strany? vo väčšine prípadov v pohode.
útok ktorý je odpoveďou na predošlý fyzický útok - agresiu, kde ten predošlý fyzický útok sa udial hlavne preto že agresor sa spoliehal že obeť je slušne vychovaná a tak to agresorovi nevráti?
MŇAM.
@mielikki takže si len ovca
A nie, ja dievčatá nebijem. Ale keď mňa udrie, tak jej to vrátim keď si zaslúži. Fackanie možno vidíte v amerických rodinnych komediach a hovadinách ale keď mi dá facku tak to bude jedine preto, že si myslí že čítam myšlienky a čakala niečo čo nikomu nepovedala a obviňuje z toho mňa(alebo okolie). S niekym takým nemienim byť.