ja sa zamilujem do tej co sa zamiluje do mna ako prva a bude milovat len mna a bude ziarliva ale nie moc uspokoji ma sexualne aj uspokoji moj gurmansky zaludok
aaach laska.. no myslim ze laska je uplne nevyhnutna pre zivot, v hocakej forme, ci rodicovska, medzi muzom a zenou, kamaratmi....
no a ten pravy myslim ze to musi byt clovek s ktorym si budem rozumiet po vstkych moznych strankach, navzajom sa budeme podporovat ale aj posuvat dalej, akoze hovorit si co by bolo fajn zmenit..
ale neverim takym veciam ze mam dakde svoju polovicku, ktora mi je sudena a s nikym inym nikdy nebudem moct byt stastna...
to ťažko, sme na jednej lodi, takže keď sa dáky kuchár nájde, sem s ním, sme hladní! moje jedlo je zväčša len trpké, nepríjemné, štipľavé a nezdravé dadushig, vyplašila som ťa...:/
@24 nieee nevyplasila...nemas preco snad len keby som mohla poprosit nepis ma s "g" ...btw nemyslim si ze ma zaujem mna namotavat a keby aj...boli by to len kable od pc mi len tak volne konverzujeme
lebo to sa nazýva refresh, stláčaš nevhodné tlačítka, no ja na mená nikdy som nebola múdra, holýkráľ, lindička fintička, keksiktriatri,aoč ja viem aké hotentotské nicky , pamätám si len také, ako han solo, leia, bobafett a ták, vieš, no konzervujte ďalej
no vsetci ste super docital som sa toho vela .. ale zaujima ma ze kto ma videl v _KE ??? alebo aspon na jednom .. auticku AUDi A6 limuzina .. svetlo modra .. kt o toto videl videl aj mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a nazor na lasku ? ..nevyhnutnost , ako jedlo , spanok, tak isto aj laska..potrebuje ju kazdy..a bez nej by bolo vsetko o nicom..
dadushig, už vás neruším, len dávaj pozor, holýnájt zrejme rád namotáva
ale som vám navarila
no a ten pravy myslim ze to musi byt clovek s ktorym si budem rozumiet po vstkych moznych strankach, navzajom sa budeme podporovat ale aj posuvat dalej, akoze hovorit si co by bolo fajn zmenit..
ale neverim takym veciam ze mam dakde svoju polovicku, ktora mi je sudena a s nikym inym nikdy nebudem moct byt stastna...
22smajlov pre myruš
nie, nevidela som ta v zivote a som z ke