Čaute, chcela by som si dať ombre vlasy... No neviem či sa to ešte nosí,že či nebudem vyzerať jak krava keď si to dám až teraz ... Aký máte vy na to názor? Mam dosť dlhé vlnité vlasy. A keby sa rozhodnem ,že to chcem mám niekoho poprosiť nech mi to spr
mne sa to nepáči, a nepáči sa mi hlavne to, že sa ľudia pozerajú na to, čo teraz letí a nie na to čo chcú
ale keď sa ti to páči tak si to daj, ja by som rozhodne išla ku kaderníčke
1. ked sa ti to paci a chces si to dat, daj si to, neber ohlad na ine veci
2. moj nazor na to je, ze sa mi to paci, ked je to kvalitne spravene a nevyzera to lacno
3. urcite nikoho o to nepros, radsej si zajdi ku kadernicke, aj nejakej lepsej, nech to nejak vypada, das zato sice viac penazi, ale radsej investovat do pekneho ucesu ako chodit s lacnymi napodobeninami na hlave
ja som si dala pred vyse rokom. tiez mam vlnite vlasy a uplne mi ich to znicilo. ostrihala som polku dole a to som ich mala takmer po pas. vraveli mi to (aj kadernicka ma varovala) ale nedala som si povedat. neodhovaram..len vlastna skusenost
kamarát stylista pohŕda každým ombré, čo jeho kritické oko zočí, ten by ťa za tento nápad fakt veľmi nepochválil... ja som tomu tiež podľahla, nedopadlo to bohvieako, ale ak ti to bude pristať (nemáš tu tuším žiadnu fotku, tak to absolútne neviem posúdiť) a zainvestuješ do kvalitnej roboty profesionálky, tak kašlať na trendy, ic do toho
praveze keby sa to nenosilo tak by som mala o dovod viacej preco si to dat, na tvojom mieste ale stale je vela dievcat ktore to maju, akurat zle spravene je to pekne na vlasoch, ale malokomu sa to doma podari spravit, preto odporucam chod ku kadernicke
ked som to videla na jednej dvoch holkách, páčilo sa mi to, ale keď som videla že to ma polovica prváčok na našej škole a dalšia polovica školy tak nie dík,našla by som niečo originalnejšie...
ale na druhej strane ked sa mi to veľmi páči tak si to dam na hlavu či to ma dalšiu miliardu dievčat alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale keď sa ti to páči tak si to daj, ja by som rozhodne išla ku kaderníčke
2. moj nazor na to je, ze sa mi to paci, ked je to kvalitne spravene a nevyzera to lacno
3. urcite nikoho o to nepros, radsej si zajdi ku kadernicke, aj nejakej lepsej, nech to nejak vypada, das zato sice viac penazi, ale radsej investovat do pekneho ucesu ako chodit s lacnymi napodobeninami na hlave
ale na druhej strane ked sa mi to veľmi páči tak si to dam na hlavu či to ma dalšiu miliardu dievčat alebo nie